Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J89i96ř68í 38L87i72b79e13r

19. 3. 2016 19:42

"Ale ať se napříště zastaví u svého plotu a nevnucují své pořádky či nepořádky sousedům." Přesně tak, a jasná karma R^ Tam je momentálně "jádro pudla". I moji němečtí spolupracovníci nechápou, proč se tváříme kysele na nějaké plány přerozdělování běhavců. A už vůbec nejsou schopni pojmout to, že běhavci nemají o ČR zájem, protože tady pečení holubi z nebe nepadají.

0 0
možnosti

Dodatecne, s krizkem po .. Parada.

1 0
možnosti

No asi bych spíš souhlasil s panem Kotyzou v této diskuzi, než s autorem článku. Zbytečně se navážíte do Němců, kteří jsou tak trochu sami obětí toho, že jsou vůdčí ekonomickou silou Evropy. Hlavním zlem dnešní doby je nebetyčná hloupost vzdělaných dobrotrusů a především novodobí komunisté, kteří ovládli (nejen) EU. A takoví lidé se vyskytují napříč všemi evropskými národy, nejenom mezi Němci.

0 0
možnosti
Foto

Ale ti němečtí mají největší vliv na celou Evropu.

0 0
možnosti

J68i98r93i 55V23r25a22b57e58c

11. 3. 2016 14:48

Zustante "pivovarnický expert" ,to fakt staci.Na vic nemate .RvRvRv

0 5
možnosti
Foto

Což o to, formulace je perfektní, stylistice se nedá nic vytnout. Jenom pořád nemohu přijít na to, co Vás nutí k takovéto formě psaní. Připadá mi to trochu laciné. Mám s Němci mnohaleté zkušenosti, kdyby na to přišlo, tak bych je dokázal kritizovat od rána do večera, ale přeci jenom se snahou o objektivitu. Nemohl bych totiž třeba opomíjet tu skutečnost, že mnozí v EU si oddychli, když Německo částečně proti své vůli převzalo „vůdčí“ úlohu. Neříkám, že v tom byla nevinnost sama, ale tak jednoduché, jak to popisujte, to nebylo a také není. Stačí se jen podívat na naše „hospodářské“ vztahy k Německu. Ne, že bychom se museli plazit po kolenou, ale ti podle Vás neschopní a zapšklí sousedé nám dopomáhají k určitému blahobytu. Nehledě na to, že si nejsem jist, zda naše češství není pro nás ještě více nebezpečné, než to co nám zde předkládáte. Takže podle mne obsahují Vaše texty i trochu alibismu. Prostě tu základní lidskou vlastnost, kdy se snažíme svádět vinu na jiné.

2 0
možnosti

R^Pyramida demokratické moci s přesahem vlastního půdorysu. Dokázal jim to naznačit svým projevem v parlamentu pouze V.Klaus.

5 1
možnosti

Myslite toho ceskeho vlastence V. Klause, ktery na uzemi Nemecka podporuje nemeckou nacionalistickou stranu AfD proti politice soucasne nemecke vlady?

0 3
možnosti
Foto

Rozumný člověk své úlety neopakuje.

Vy ano.

3 12
možnosti
Foto

Ne v mediální světě. To, co funguje se opakuje do nekonečna, tedy pokud to přináší zisk.

2 0
možnosti
  • Počet článků 444
  • Celková karma 36,22
  • Průměrná čtenost 4071x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik