Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a92r82a 55R81a65n88k

9. 6. 2016 18:51

"Svět těmto insiderským sporům moc nerozumí a vždy žije spíše tím, jak se protivníci v americkém prezidentském volebním souboji liší ve věcech zahraniční a vojenské politiky."

Ktery svet? Nejvice se to tyka Kanady a ta se desi, ze pokud by nahodou The Donald,

ktery uz se svymi vyroky dost zdiskreditoval vyhral, bude kanadska ambasada preplnena milionem Americanu, zadajicich o azyl, nebo proste prijedou a zustanou, mista je zde dost.

0 5
možnosti

V Alberte se nedesime ...;-D

3 0
možnosti

Obvykle Institut VK nevyprodukuje nic , co by stálo za pochvalu. tentokrát je zde kousek pravdy, i když vyjádřen velmi politicky korektně.

zde.......Je nutno si uvědomit, že americký prezident je nepochybně mocný muž (až doposud), ale daleko více než tvůrcem či hybatelem dějinných procesů bývá naopak produktem působení klíčových zájmových sil a společenské reality v USA.

Zdroj:http://jakl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=527586

Je to totiž takto ve všech státech světa, všude vládne neviditelná DISKRÉTNÍ ELITA a najímá si jako vykonavatele svých majetnicko-vládnoucích choutek POMOCNOU ELITU, což jsou jakoby demokraticky volení jedinci..

Demokracie, jak si ji lidé představují, vůbec neexistuje, a toto slovo je jen zneužito pro účely manipulace mas. Jako vždy již minimálně 5000 let.

Neviditelná DISKRÉTNÍ ELITA V USA se skládá z několika rodin jako jsou Rothschild, Rockefeller a další.

k najití zde

https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=rothschildov%C3%A9%20a%20rockefellerov%C3%A9

no a když si to přečtete, a uvědomíte si, že tito pánové vlastně VLASTNÍ americkou FED, která je privátní banka, i když se tváří jako státní, pak už vám snad bude trochu jasněji.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS