Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Kéž by vaše návrhy řešení byly použitelné i vůči úplatným a poplatným či politicky korektním politikům...měli by jít také raději vařit než mluvit do věcí, kterým až tak moc nerozumí, nechtějí rozumět, nebo rozumí ale z nějakého důvodu lidem říkají opak.

2 0
možnosti
ZJ
JN

Jákle, Jákle, Sportu rozumíš jak koza petrželi. Sám jsi to tu psal, tak co do toho kafráš?:-)

4 7
možnosti
IM

I69v70o 65M96i96l24d13a

5. 10. 2016 8:17

ono nejde o sport jako takový, jde o svobodu vyjadřování!!!

to ale ten pravý, horlivý fanoušek s půllitrem v ruce a čikem v hubě nemůže pochopit.

5 0
možnosti
ZB

Zatím jediný kdo z této události dělá "politiku" jste Vy.Každá šance jak sám sebe obsadit do role "statečného bojovníka proti politické korektnosti" je dobrá i když v tomto případě hloupě nesmyslná.Bývalý kandidát za Svobodné na prezidenta?To mi jen přpomíná,že tato strana je pro mě nevolitelná....

3 8
možnosti
JN

Svobodní, s šéfem mančaftu Machem, který si hřeje pozadí už čtyři roky v Bruseli:-)

0 2
možnosti
RC

Pan Jakl ma potrebu tepat do politicke korektnosti a vybral si jeden z nejhloupejsich prikladu.

O tom, ze velka cast fotbalistu ma misto mozku to, co je uvnitr mice, tedy vzduch, je verejne tajemstvi. To, ze rozhodci delaji chyby, at jiz kvuli tomu, ze jsou lide, nebo kvuli tomu, ze berou uplatky, vi kazdy.

To, ze Sparta breci a pritom v minulosti si kdekdo stezoval, ze rozhodci pripiskavali Sparte, je fakt.

Faktem je take to, ze hraci se nemaji vyjadrovat k vykonum rozhodcich a kdyby nebyli tak neschopni, ze by dali o dva goly vice nez souperi, tak by jim takova chyba nemohla vadit.

Takze vybirat se tento priklad od nekoho, kdo sam napise, ze fotbal nesleduje, je hloupe a jen svedci o tom, ze pan Jakl ma potrebu si na tomto pripade prihrat svou polivcicku a zviditelnit se, protoze jinak nikoho jeho nazory nezajimaji.

7 6
možnosti
TT

K tomu není co dodat, jen: R^

2 1
možnosti
FZ

Pane Jakl,neberete v potaz pravidlo,že hráči a trenéři se po zápase nevyjadřují k výkonu rozhodčích pod tíhou trestu,Neberu v potaz,jací hráči,neboť pan Vácha je ten z nejméně kompetentních se vyjadřovat k férovosti hry ,zvané fotbal,měl by se vyjadřovat k typu kopaná,nebo faulovaná,nic jiného totiž neumí.U pana Koubka to beru jako úlet z rozhořčení,že ztratili body.Beru.Ale u Vás ,Váš článek beru jako něco,čemu nerozumíte a dostal jste se do pozice neumětela,ostatně tak,jako za Klauzovské éry,kdy každý mohl kecat do všeho,k čemu se namanul.Chyba paní rozhodčí,není ze sféry neumění,ale ,myslím si,neustálého měnění pravidel posuzování ofsajdové pozice a pak je na zkušenosti,nebo momentální schopnosti osobnosti rozhodčího,jak se zachovat.Proč sparťané a česká media nediskutovali a neopakoval se záznam z první branky Kadlece proti Interu M.?Proč se nediskutuje vniknutí sparťanských fans na stadion po zápase se Slávií?Jaký trest dostala Sparta a Slavie za fans?Dostala to co Baník? Nikdo neví a nedoví se.Je to v Praze a tím to končí.Je to historie a současnost,ubohá a politovánihodná.A pak se divíme agresivitě,nesportovnímu chování,malé účasti diváků na sportovních akcích,je to fraška !

3 6
možnosti

Zápisy z komise jsou dostupné, takže dozví.

Nicméně, pan Jakl si nějak potřebuje hladit ego, tak se musel vyjádřit.

2 8
možnosti
Foto

Je zcela zbytečné spojovat tuto "kauzu" s nějakou politickou (ne)korektností, stejně jako bylo zbytečné od hráčů chybu rozhodčí, která asi neměla souvislost s pohlavím, takto ventilovat. Sparta to vyřešila s humorem a nadhledem. Kam bychom tak poslali pana Jakla?:-)

7 8
možnosti
Foto

Sám si odpovím. Do Knihovny Václava Havla.:-)

1 7
možnosti
MD

Je to vcelku proste. Totez prohlaseni pred nekolika vice roky. Takze spise trefa jak cokoliv jineho..

0 0
možnosti
MK

"Rozhodčí je svou chybou obrala o body" hm je zvláštní , že nějak nevzpomínáte druhou chybu této rozhodčí ovšem tentokrát ve prospěch Sparty , takže nebýt těchto dvou chyb zápas by skončil 2:2.Z uvedeného vyplývá , že Spartu o body NEOBRALA pane Jákl.A výlevy sparťanských hráčů jsou prostě ubohé tak do toho prosím netahejte politiku.

4 2
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 35,85
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik