Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J14a87n 64H56a60j23e19k

5. 5. 2017 9:06

Jak na toto tema pan Jakl prisel, pri jake prilezitosti ho napadlo psat o testosteronu? no to je mi zahada :)

0 0
možnosti

Příkladem mohou být tři šéfové vlád před panem Sobotkou. Ani jeden z nich (Paroubek, Topolánek a Nečas) neuřídil svoje rodiny, rozpadli se jemu. Takže jak mohli řídit tento stát? Jak je vůbec možné, že takovcí majdové se k funkci dostali? Oni za to nemohou, za to může systém, kde sekretariáty stran rozhodují. Kde rozhodují přítelíčkové, kteří mají taky přátele a ti se ptají, jak mohou přátelům svých přátel pomoci. Nepřipomíná tohle něco... že by Sicílii?

2 0
možnosti

jo, globální oteplování, být teplý je IN

0 0
možnosti

Eh, pane Jákle, kdyby to napsal jiný, považovala bych to za vtipné. Testosteron, který pudí vás či pana exprezidenta Klause, mi neschází

0 8
možnosti

Tak problému s WC bych rozuměl - já jsem se ho zbavil tak, že už přes rok močím do umyvadla a nechápu, proč jsem toto nezačal dělat už dávno, je to skutečně výrazně příjemnější než mísa - člověk nemusí regulovat tlak a trefovat se, může to střelit naplno a užít si slast z průtoku... a proti pisoáru má umyvadlo ještě ty dvě výhody, že z něj nejde moč odrazem na kalhoty a lze se o něj mírně opřít stehny, protože je obvykle umístěno zrovna v té výšce. Takže skutečně všem doporučuji.

Horší to už bude s kritikou mužství obecně - jde o to, že kritici obvykle nenabízejí obraz toho, co takový "pravý" muž je a ani to, jestli existuje více vzájemně odlišných "pravých" mužů, nebo je jen jeden univerzální vzor. Básník, truhlář, teolog, fotbalový výtržník, sochař... kdo z nich je ten pravý? má to být obhroublý buran nebo distingovaný diplomat? Má to být muž, který se vždy domluví, nebo nikdy nedomluví? Záletník nebo věrný až za hrob? Svobodný nebo ženatý? A to je potíž - lidé se svými vlastnostmi liší a je těžko stanovovat nějaké specifické univerzálně platné žádoucí vlastnosti muže, resp. pokud se přece jen na některých zásadních požadavcích správného muže dohodneme, lze uvést jen natolik obecné lidské vlastnosti, že je vlastně nelze za ani specificky chlapské považovat, např. to, že muž má mít vlastní názor (a kdo mít nemá, žena?), pokud tedy vůbec lze žádat, aby všichni lidé měli vlastní názory.

0 0
možnosti

Ve vyspělých multikulturních zemích EU se jim už problém podařilo vyřešit. Doširoka otevřeli dveře přílivu afrického a arbského muslimského testosteronu. A ten původní evropský, na to kouká s vyvalenýma očima. Jediné, na co se ještě zmůže, je to, že ve volbách vždy s nadšením hlasuje pro svoje úplné a nenávratné zničení. Zdá se, že i my tady v Česku se necháme inspirovat, a vydáme se stejnou cestou. ;-D

7 0
možnosti

J77a48n 43B90u74r91d88a

4. 5. 2017 12:51

Jak v realitě vypadá ten ohrožený testosteronový jedinec, se nedozvíme. Jaké překvapení.

4 0
možnosti

My starší máme celkem jasno, ukňouraná baba s rýmičkou, zabývající se pouze svým dokonalým vzhledem fakt není chlap.

6 0
možnosti

R^ Ano, bohužel, společnost se otepluje ;-(

7 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS