Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Vim ze je to trosinku nadsazka, ale to je ta spravna multikukti vychova. Van Bellen to mel zacit z opacneho konce, vyzvat muslimky aby si na znameni solidarity se zemi ktera je prijala, aon jeden den vysly BEZ satku.

A pak pokracovat, pozvat hochy aby zenam podali ruku, aby zenu vyslechli s respektem ,atd.

22 0
možnosti
MD

Jenze 'svetove reditelstvi silnic a dalnic' oznacilo soucasnou multikulturni komunikaci dopravni znackou IP04b - jednosmerny provoz. Pokud nekdo zna nekoho na tomto reditelstvi nech da ostatnim vedet.

4 0
možnosti
PS

Tohle mně též vrtá hlavou. Ani mocná CIA neví, kdo a za čí peníze organizuje jednosměrné cestování lidí po naší planetě Země? Jaké jsou možnosti zastavení takové turistiky? Nemuseli bychom potom řešit způsoby začlenění, jak je navrhuje autor.

1 0
možnosti
PK

Většina lidí u nás si neuvědomuje, co se v Evropě děje. Vůbec si nedovedou představit že hrozí zánik naší civilizace. Většina lidí si nechává vymývat mozek médii, a přesto že tuší, a denodeně se mohou přesvědčit, že jim média lžou, přes to přeze všechno jsou zblbnutý až do morku kosti. Ve volbách s největší pravděpodobností, hraničící s jistotou, lidé rozhodnou, že se nebudeme migraci bránit a budeme se opičit po Francii, GB, Německu, Švédsku a oklikou přes multikulti zavedeme islám. A je toho víc. V kurzu je u většiny lidí likvidace školství, živnostníků, zánik svobody slova atd. Lidi nepřesvědčí nic. Ve volbách si prosadí svoje. Tak se ptám: Tyto problémy lze vyřešit tím, že někoho donutim sníst jitrnici? Tomu nevěřím.

14 0
možnosti
VK

Mohl bych se zúčastnit, i když nejsem muslim? Program se mi celkem zamlouvá...

20 0
možnosti
Foto

Perfektně vystiženo. Karma.

20 0
možnosti
KM

Pitomý článek.

3 47
možnosti
ZJ

Napsal významný kritik.

20 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 34,74
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik