Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vstup do EU proběhl za určitých podmínek. Nic jsem proti nim neměl a hlasoval jsem pro.

Pak se podmínky změnily. Proti naší vůli. Na podpis Lisabonské smlouvy se nás, voličů, nikdo neptal. Na změny v Eurozóně rovněž ne. Lisabonskou smlouvu proto pro nás nepovažuji za závaznou a závazek přijmout Euro rovněž ne. Je jen otázkou času, než tento postoj získá většinu, která bude jasně deklarována.

27 3
možnosti

evoluce znamená vývoj a tak se EU mění tak jak si evoluce žádá........tak jako se měnila za více než posledních 150 let organizace české kotliny.......a nikdo z ní neutíká jen proto že se evolučně změnila..........

2 23
možnosti

Jenomže ten vývoj musí probíhat v rámci dohodnutých pravidel. Ta pravidla byla porušena a proto se jimi necítím vázán.Svého názoru se nevzdám a jsem připraven ho hájit všemi dostupnými prostředky.

21 1
možnosti

M22a59r33i57á90n 51P18i50l76c

10. 7. 2017 20:22

Obě komory parlamentu ČR Lisabonskou smlouvy schválili. Zástupci parlamentu jsou demokraticky voleni občany ČR. Takže nevím o čem tady točíte.

Co se týče €, tak k přijetí se zavázalo ČR při vstupu, t.j. i vy svým hlasováním pro vstup do EU, jste se k tomu zavázal.

Kecáte nesmysly podobně jak Jakl a opicích...!!!

1 21
možnosti

Rovněž trochu " Kecáte " :-P. Opakuji, s opice měl problém pan Hájek, a ne pan Jakl. :-/

7 0
možnosti

Co se týče opic, vizte moji omluvu výše.

0 0
možnosti

A že po Irech a jejich reparátu už si na referendum netroufli. Zato to o vstupu do EU platí ještě milion let, protože se jediné hodí, co?

7 0
možnosti

No to máte pravdu, ale máme tu demokracii, nebo ne? Takže pokud nás bude dost, tak můžeme změnit názor u voleb, nebo ne? Když jsme hlasovali tehdy pro vstup, tak teď když se změnila situace, můžeme hlasovat pro výstup, nebo ne? Jestli ne a je to na věčné časy, tak netvrďme, že je tu demokracie a vraťme Němcům pohraničí, ta smlouva z Mnichova, co ji podepsali ti co byli nejchytřejší a měli v Evropě hlavní slovo, ještě platí nebo ne?

A co když si zítra vymyslí, že si nesmíme vzít židovku a budeme jezdit povinně pracovat do Německa. Co potom řeknete, přehlasovali nás, co můžeme dělat?

5 1
možnosti

A v Británii se událo co? Tam jim to ta zlá EU zakázala, nebo co, tak proč odcházejí?

To co tady píšete jsou nesmysly. Kdyby jste si pořádně přečetl ústavu a k tomu základní listinu práv člověka, tak uvidíte, že něco, co tu píšete o židovkách a povinné práci, jsou nesmysly.

0 2
možnosti

měl byste pravdu v jednom případě a ten by byl, kdyby ona domluvená pravidla byla stejná jako ta evoluční a kdyby neexistovaly tajné služby , které lidem do hlavy pomocí některých zaplacených lidiček ....jako byl například FARAGE a spol....nalévají nesmysly, kterým pak lidé věří..........skoro jako bibli......

pak je pot ještě i tak, že někdy nastane situace, kde nejde použít domluvená pravidla a někdy je to tak, že někdo třetí způsobil situaci, na kterou my pak nemáme pravidla.........a ono nejde vše předpovídat a tak se musí jednat i proti pravidlům........jen je nutné vědět kdy ano a kdy ne........na toto téma doporučuji nastudovat chování Schmidta jako starosty HAMBURGU , KDYŽ BYLA VELIKÁ POVODEŇ..PORUŠIL MNOHO ZÁKONŮ A TÍM ZACHRÁNIL MNOHA LIDEM ŽIVOT.......... podle vás by je musel nechat zemřít...protože by nesměl porušit zákony.........to mi připadne poněkud nelidský přístup..........ale když to tak vidíte......

0 4
možnosti