Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K90a87r12e43l 29M64á76d87l12e

21. 11. 2017 13:27

Velice dobrý rozbor. Nikdy jsem nikoho z tohodle spektra nevolil, ale asi by bylo normální i užitečné mít jednu silnou pravicovou a jednu levicovou stranu. Není na škodu mít poměrně silné Okamurovce, aby si ty silné strany uvědomily, že lidé na rozdíl od mainstreamových médií a kavárny nechtějí žádné ustupování v otázce muslimské invaze. Tedy nemyslím tím 51% pro Okamuru, ale tolik, aby si vládní strany tu otázku vzaly za svou. A není na škodu mít Piráty ve Sněmovně, aby těm velkejm trochu koukali pod pokličku a zveřejňovali nepravosti, kterých si všimnou. Ostatní by mi nechyběli.

0 0
možnosti
Foto

Hlavní důvod, proč tak totálně ČSSD propadla u voleb je, že prováděla vyloženě politiku TOP09, jejíž hlavní atributy jsou:

1. Podpora mimořádně vysokých finančních nároků církví - tzv. církevní restituce

2. Rusofobie

3. Zemanofobie

A včera v ČT to znovu potvrdil senátor za ČSSD Bublan. Ten je rusofobnější a zemanofobnější možná ještě více než Kalousek se Schwarzenbergem dohromady.

ČSSD např. volila většina členů mojí rodiny a příbuzných. Při posledních volbách je už nevolil vůbec nikdo.

Pokud se ČSSD nezbaví rusofobů, zemanofobů a podporovatelů finančních nároků církví, tak se může ocitnout i pod 5%. Nestačím zírat, jak na toto vůbec nereagují, když na webech příznivci ČSSD nejvíce podporují Foldynu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 444
  • Celková karma 36,21
  • Průměrná čtenost 4071x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik