Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Jakl evidentně zkouší metodu "budu lhát - a lžu-li o dostatečně časově vzdálených skutečnostech, je velká pravděpodobnost, že mi lidé, kteří si to buď nepamatují nebo to nezažili, uvěří - a lidé, kteří vědí, že lžu, ti mi jsou zcela ukradení". Mobilizace ODS tehdy byla mobilizací proti levici - a pokud Jakl tvrdí opak, je lhář. Respektive, jak se dnes módně říká, "stoupenec alternativních skutečností".

0 1
možnosti

Kdyby ODS dostala pořádně přes prsty už tehdy, tedy v době kdy "kmotři" řídili její chod, mohla být už dnes opravdu obrozená. Možná...

1 0
možnosti

ODS se především spolehla na krátkou paměť voličů. Obří skandál s financováním ODS z podzima 1997, kvůli kterému padla koaliční vláda, byl i díky "Mobilisaci" zapomenut a odsunut v mysli lidí někam do pozadí.... A to byl politický marketing ještě v plenkách....Jinak psát o tom, že KDU-ČSL byla v roce 1996 médii oblíbena, no nevím. Vzpomeňte si na "hada na tři" - což byla rádoby vtipná přezdívka tehdejšího předsedy Josefa Luxe a další lichotivé články. Prostě ODS sázka na "Mobilisaci" vyšla, měla z toho velký prospěch. Co však v konečném důsledku znamenala pro naši zemi, vidíme právě teď.

0 0
možnosti

Jenže pan Jakl přehlíží jednu podstatnou věc. Logická středopravá koalice by byla možná, kdyby tomu nebránili šéfové. Ze strany ODS to byl Klaus, který stejně jako dnes Babiš dal přednost svému jáctví před státnickým řešením. On totiž, stejně jako Babiš dnes své problémy, neřešil problém tajných dárců a tvářil se, že žádný problém není. Že šlo o stejný mechanismus jako u Ratha snad nikdo nepochybuje.

0 0
možnosti

Taková Taťána Malá v mužském provedení. A s ním Miroslava Němcová, zbožní uctívači Nejvyššího. Ta se dnes tváří jinak. Mám jen jednu střední a jednu vysokou školu, ale tolik vím, že oposmlouva byl podraz nejvyššího kalibru a s jeho následky se potýkáme dodnes... a budeme ještě dlouho...

0 0
možnosti
Foto

Oposmlouva žádný podraz nebyl. Obyčejná dohoda o toleranci vlády

2 0
možnosti

Utřel jsem si slzu jak jsou-li Ti druzí zlí na ODS. Pane Jákle ODS nevznikla v roce 1998, ale mnohom dříve. Klaus se neobjevil v roce 1998, ale mnohem dřívé. Jen pro vaše vymývání mozků. Za Klausem stojí 100 % inflace a zrušení veškerých úspor občanů ČSSR, rozprodání státu pod názvem měnový polštář a privatizace , rozdělené ČSFR a v roce 1997 to Vašek dotáhl do vítězného konce a tomuto věhlasnému ekonomovi se zhroutila státní kasa a bylo zle. Rozumím, že v Lánech se to pěkně akademicky diskutuje, ale zůstaňte tam neb co ODS není u vesla se tomuto státu alespoň po stránce hospodaření daří. Sice to žádný karneval není, ale výsledky jsou na stole a na Klausovy levičácké ekonomické experimenty dnes každý prdí. Šanci měl a protože neuměl tak tuto šanci nemohl využít. Připomenu Vám heslo ODS "O peníze v první řadě" - co se pod tím skrývá mnozí již poznali.

1 1
možnosti

Pravicova ODS? Vy jste komik pane! ;-D

1 2
možnosti

O cem pisete, pane Jakle, je ukazka ceskeho "Kocorkova" v primem poradu. Srandou jeste dnes je, ze ten "Kocourkov" v politickem vedeni statu stale trva. A kazdym rokem je horsi.

0 0
možnosti

V19í22t 83J30ů14z44a

10. 7. 2018 0:04

Samozřejmě jsme si tenkrát z "Doleva s Klausem" dělali legraci. Ale je pravda, že jsme to nepovažovali za kdovíjakou zradu, ale za běžné zesměšňování se politických stran.

0 0
možnosti

Pravdivý popis té doby

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS