Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem spíše vinař. Označení piva jsem pochopil dobře a ve státech jsem si dovedl i sám vybrat, jen v současné době bojuji se dvěma názory:

a/ Konzumace piva je nejvíc destruující faktor v české stravě, daleko horší než konzumace jakékoliv potraviny, alkohol destruuje vnitřnosti a přispívá k vysokému výskytu obezity a k dalším chorobám,,,,

b/ Pivo obsahuje antioxidanty a další látky potřebné pro správné fungování organismu. Jeho střídmá konzumace může mít příznivý vliv na prevenci řady civilizačních chorob, snižuje riziko aterosklerózy, snižuje stres, podporuje krevní oběh, trávení a některé složky obsažené v pivu mají protinádorový a antibakteriální charakter.

Tož tak..;-D

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS