Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja doufam, ze Durnham stihne do voleb podat zdrcujici zpravu o korupci Obama/Biden/FBI/CIA.

O obcanskou valku strach nemam. Zatim...

0 0
možnosti
Foto

Vaše úvahy jsou logické a mám obavu, že se příliš nepletete.

Růžový scénář pro USA se zatím nerýsuje. Jen mám obavu, aby ve světě USA nevyvolaly nějaký velký válečný konflikt.

A v Evropě se stále dá "oprášit" zamrzlý konflikt na Ukrajině.

4 0
možnosti

Pokud bude znovu zvolen Trump, tak to myslím nehrozí. Ten má spíše opačný trend, stahovat vojáky kteří po léta byli angažovaní v různých konfliktech a to zdůraznil ve volbách v 2016 a stojí za tím i dnes. U něj stále platí " America First".

4 0
možnosti
Foto

Zvonka to vyzerá, že některé státy už ani nejsou součástí U.S.A.

/rozpad?

0 0
možnosti

J74i14r61i 57T70i14c82h94y

2. 7. 2020 18:02

Americka "levice" vubec progresivni neni.

0 0
možnosti

Pane Tichy, máte pravdu, není progresivní, je extrémistická. Jedinou změnu, kterou levicoví demokraté budou akceptovat je "revoluce".

6 0
možnosti

Pane Jakle, s první polovinou Vašeho článku naprosto souhlasím. Popsal jste přesně důvod jak a proč jsme se dostali tam, kde jsme dnes. Do USA jsem přišla v roce 69 a vlastně jsem svědkem pomalé změny po dekády. To co přišlo v podstatě od vlády Obamovy administrativy ten postup podstatně zrychlil až do současné situace.

Jen doufám, že Vaše druhá polovina článku nebude tak apokaliptická jak to popisujete. Říkám, že doufám. Nám, konzervativním Američanům je jasné, že celé ty dekády, kdy školy si začali pěstovat levicově orientovanou mládež, celkem neomezená množství ilegální imigrace, roční příliv Indů a Číňanů na pracovní viza protlačované BigTech, neuvěřitelný nárůst drogové závislosti a kriminality převážně v minoritních komunitách, rozpad americké rodiny, to jsou všechno znaky rozkladu demokratického státu. Restriktivní opatření vzhledem ke coronaviru a s tím spojený ekonomický útlum, to vše hrající do rukou socialistických, až marxistických Demokratů jen tuto situaci upevňuje a navíc jejich snaha o manipulaci voleb vlivem mail-in ballots definitivně volby ovlivní v jejich prospěch. Možná jsem naivní, ale já pevně věřím, že Američané se vzpamatují a uvědomí si jak tato republika může skončit. Faktem je, že mnoho konzervativních lidí se dnes ze strachu či opatrnosti nevyjadřuje ani neangažuje, ale doufám, že zdravý rozum a touha po tradiční americké svobodě vyhrají. Děkuji za článek se kterým mohu po dlouhé době 100% souhlasit.

24 0
možnosti

J73i14r17i 12T72i56c84h20y

2. 7. 2020 18:05

Fasisticka propaganda (vymysleni lzivych zprav denne a jejich soustavne opakovani) Democratu je velmi ucinna. Barevni, anarchiste, uchylkari, nemakacenkova, socialiste, nemyslici ji jiz plnne podlehli. Zastavit tento mor bude nesmirne obtizne.

9 0
možnosti

Vestecke. Snad se to nesplni.

0 0
možnosti

A42l48e19š 62N69o16v14á83k

2. 7. 2020 17:42

...a celá tahle atmosféra se přelije i do Evropy...

1 0
možnosti

J93i80r80i 18T12i83c29h89y

2. 7. 2020 18:06

Podobnosti jsou uz davno v Evrope.

3 0
možnosti

Vidíte to moc černě. Prezidentské sochy rozhodne mlčící většina, která nehází sochy do řek ani neútočí na podstatu amerického systému. Tipuji, že Trump získá cca 60% a proto ani nebude nutné žádné přepočítávání.

3 0
možnosti

Kéž to tak dopadneR^.

4 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Jakle, zkouším psát jednodušeji o tom samém. Podle odezvy to vidí většina lidí. Jako postkomunistická země jsme vždy měli USA za maják svobody, místo kam se dá utéct před Rudými gardami. Demokraté udělali to nejhorší co mohli. Stoupli si na stranu chaosu, Antif, BLM a jiných anarchstických organizací. Černí obyvatelé USA mají prostě jiné vbidění zákonů (neskromně doporučuji můj blog Velká rasová lež, kde je toto mínění podloženo čísly z amerických statistik). Buď přijmemou kompromis (pak to nebude USA) anebo minoritě opět vnutí zákony, jejichž dodržování napomohlo udělat USA jedničkou. Pokud vyhraje Trump (Zelnicek), bude tlačit USA do jejich dodržování. Pak se demokraté vymknou z kloubů a začne řež. Facebook dokonce vymazal prezidentův příspěvek jen proto, že by si davy mohly uvědomit, že každá revolta končí krveprolitím. Nečekají nás hezké časy..

14 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS