Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Jakl, zkuste se zeptat svého bývalého šéfa p. Klause velkého sportovce, jak on "miluje" hospody. Jsem zvědav, jestli pak o této pravdě napíšete blog.

1 0
možnosti
Foto

Obraz visící za kamny v restauraci v Lukách U Holubů: chlápek chlastem vyžilý, rozvalený za stolem, na hlavě má jakousi červenou papachu. Je zhluboka opřený o židli, své tělo kloní dozadu, nohy a ruce má roztažené před sebou; v jedné ruce drží panáka kořalky, druhou se drží stolu pevně desky stolu, aby se jeho tělo nezvrátilo nazad. Na stole před ním leží půllitr píva a vrcholem díla je nápis pod obrazem: "Jak často v haleně chatrné rozumy najdeš jadrné."

0 0
možnosti

Debilní názory,ale Vaše a tak je to správné....

1 0
možnosti

Ve spoustě zemí je nekouření v hospodách samozřejmost a hospody tam bez problému fungují a prosperují. Proč tady Jákl za každou cenu objevuje Ameriku?

5 2
možnosti

Narkoman na heroinu by možná prohlásil, že není nad pobyt v hospodě poté, co si člověk pořádně šlehne, protože bez šlehu je hospoda o ničem.

0 0
možnosti
Foto

A co je vám do narkomanů ?

0 0
možnosti

Argument, že když dřete jako mourovatí, tak ať vám to nikdo nekazí mi pobavil. Někdejší šéf jeho bývalé strany tedy říkal že dře jako kůň (Nagyová nyní Nečasová), ale to je podobné. Viděl jsem v obchodě sehranou skupinu romských zlodějů, dřeli jako mourovatí a oni na ně přivolali policii... Stát má právo a dokonce povinnost, zvláště v krizové době, činnost společnosti.

1 2
možnosti

Souhlasím.R^ Bohužel ne jen k těm hospodám se tento člověk takto chová. Jeho arogance, s jakou se rozhodl omezit počet diváků na venkovních akcích a tím myslím zejména sportovních, je neuvěřitelná!! Sportovní organizace, které jsou přinuceny před každým kláním, nechat si udělat hromadně testy na Covid-19, přicházejí o ohromné množství financí a částky ze vstupného, které by alespoň částečně eliminovaly obrovské výdaje, budou opět téměř nulové!! Přitom se prokázalo, že mezi diváky v hledištích je nakažlivost prakticky nulová! Ať tento pán, všechen zisk ze svých firem zabývajících se farmacií a medicínou vloží nevratně do státního rozpočtu a až pak ať veřejně promluví!!;-€

1 1
možnosti

Prosím odkaz na to, kde se prokázalo, že je nakažlivost mezi diváky prakticky nulová? Oni v té NHL nebo v tom vzývaném Švédsku hrají bez diváků a přitom tam nemají Prymulu.

1 0
možnosti

Tentokrát s tím víceméně souhlasím.

Prymula kašle na logiku opatření,otevíračka do 22:00 logiku nemá,některé jeho kroky jsou veskrzevá politické,poháněné myšlenkou na budoucí jasné uzkotveníé v politickém systému čr,co hrdinného zachránce národa před zákeřným covidem pomocí rozhodných a rázných opatření od stolu,jaká může dělat jen správný a rozhodný muž,muž do pranice,krizový manager a spasitel.

Některá opatření smysl mají ,některá jsou totální nesmysly.

Otevíračka do 22:00 je ten nesmysl...

3 6
možnosti

Předpokládám, že karmují především kuřáci, co vysedávají v hospodě do pozdních hodin :-)

15 7
možnosti

Nejsem kuřák, ani nevysedávám v hospodě. Přesto dávám karmu, protože jsem svobodomyslný tvor a přeji ostatním, co je zajímá, tedy jak kuřákům, tak lyžařům, cyklistům, i návštěvníkům sportovních akcí, ač do žádné skupiny nepatřím.

8 0
možnosti

J16a70n 69R47i66c59h95t25e95r

24. 9. 2020 12:28

No já teda nejsem epidemiolog, ekonom, zubař, sociolog ani profesor ekologie, abych byl fundovaný vyjadřovat se k nějakým chorobám, ale četl jsem, že v r. 2019 zemřelo v ČR 112,4 tisíce osob, tj. 308 osob denně.

Za posledních půl roku zemřelo 555 lidí, kteří měli covid, přičemž téměř všichni byli beztak nemocní (ano, zní to cynicky, ale je to zkrátka tak), takže je stejně tak mohla sklátit "obyčejná" chřipka.

Tolik lidí umře běžně za den a půl, přičemž mnozí z nich by zemřeli stejně, takže ani nezvednou roční počet zemřelých.

Samozřejmě je otázkou, jak by se situace vyvíjela, kdyby se nezavedla žádná opatření - můj názor je ten, že při první vlně jsou opatření, byť často nesmyslná, omluvitelná, zkrátka nikdo nevěděl, co si počít.

Zmatek při tzv. druhé vlně už neomluvitelný je a nic si nenamlouvejme, začíná od p. Prymuly a jeho politických ambicí.

7 4
možnosti
Foto

Ano, zatím u nás zemřelí na COVID roční počet zemřelých nezvyšují. Ale v posledních dnech zemře u nás na COVID kolem 10 lidí denně a hrozí, že se tento počet bude zvyšovat. Nezapomínejme, jaká byla na jaře situace v Itálii, Španělsku nebo USA, kdy to nemocnice nezvládaly a místy byly přeplněné márnice. V těchto zemích se COVID v ročních počtech zemřelých už projevil.

3 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,69
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik