Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby vaši ruští přátelé nezaútočili na Ukrajinu, nemusel byste tyto problémy řešit, pane Jakl... :-P

0 1
možnosti
Foto

Obhajovat/ignorovat ruskou agresi na Ukrajinu (zopakujme si každý několikrát to šílené slovní spojení (Vpád Ruska ana Ukrajinu) nemůže žádný soudný obyvatel střední Evropy.

0 1
možnosti

Není mi moc jasné, jak s rusáky jednat, aby je nechytil ten dnešní absurdní dobývací, ničící a vyhlazovací rapl. Cesta kompromisů byla evidentně slepá ulička chut k válce jen oddalující a dala možnost Rusku na přípravy, které jsme my podcenili. Jestli byla správná cesta neustupovat ani o píd, se už asi nedozvíme, ale podle mě by to všechno spíš jen urychlilo. A každému přece musí být jasné, že nechat rusákům Ukrajinu a Pobaltí, by také vedlo k válce. Těžko říct, jestli dřív, nebo později, než ta dnešní. Ale byla by mnohem horší.

2 0
možnosti

A jaké kompromisy jsme udělali ?

Že jsme jim zakázali Nord Stream2, výstavby jaderných elektráren ..... a vykašlali se na nerozšiřování NATO ?

;-D

1 2
možnosti

Tenhle proruskej pivní skaut se třema mastnejma vlasama vždycky pobaví, jak má plnou hubu svobody...asi se inspiruje u Vladimíra Vladimíroviče:-P

2 1
možnosti

Jákl a jeho rusácká pakáž....

2 1
možnosti

J88i79r18k46a 37K46o24r49n

9. 4. 2022 21:56

Jako vždy neuvěřitelné žvásty Klausova pohůnka...Rv

3 2
možnosti

Od tohoto individua se nedalo čekat nic jiného. Zapšklý dědek papuškující svého věrného zloděje propisek :D

4 2
možnosti

chybi mi karma dolu

6 2
možnosti

J15a75n 58V64a54c71e84k

9. 4. 2022 13:40

Klaus, Jakl, Hájek je přeživší sekta, díky Kellnerovi, který jí poskytl hnído, odkud mohou pod rouškou "důstojnosti" pořád žvanit. Pane Jakle, nejste Nostradamus ale žvanil, který se rád poslouchá. Měl jste se od koho učit. Váš prognostický vůdce z dob socialismu doprasil spolu se Zemanem celou zemi. A jako král potřebuje své šašky tak sloužíte i vy. Ale šaškovská moudrost vám chybí. Ale máme svobodu projevu tak si žvaňte.

11 3
možnosti

Zase na druhou stranu je vlastně fajn, že tad Institut Václava Klause je. Kdyby nebyl, tak by takoví lidé byli někde zalezlí a čekali by na svoji příležitost. Takhle jsou pěkně pohromadě a je na ně vidět. :-P

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS