Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale naopak, pane pisateli, kdo chtěl, ten projev četl. A protože nestál za glosu, nikdo jiný ho neglosuje. Dozvěděli jsme se, že trianonský mindrák opět roste. Ostatní jsou politické blafy pro rozumem nepostižené.

Mám takovou kontrolní otázku, souzi. Kohopak podpoří velkovezír Klaus ústy svého eunucha ve chvíli, kdy Viktor začne - po vzoru Vladimíra - zachraňovat své Ištvány v okolních zemích, kde trpí útlakem vyššího HDP, lepší životní úrovně a lepších vyhlídek do budoucna než v domovině, kterou za posledních 30. let opustilo 15% populace? Jedni odešli navždy, druzí na západ.

Přiznejte se, kdo z vás bude Viktorovi fandit až vyjede po Slovácích?

5 1
možnosti

Pěkná pitomost.

Článek nebyl k vidění.

2 2
možnosti

Pan demagog Jakl jako obvykle bojuje proti něčemu, co neexistuje. Očekává našimi úřady podporované demonstrace lidu, petice závodních kolektivů, plamenné obžaloby v Národním divadle. Nebo je dost možná dezorientovaný v čase, což se bojovníkům tohoto typu stává.

5 13
možnosti

p. Jakl: "Přitom šlo o velmi komplexní vystoupení o celé naší aktuální evropské realitě ve všech souvislostech..."

p. Orbán: „My Maďaři vnímáme tuto válku jako válku mezi dvěma slovanskými národy, do které se nechceme míchat. “

„Rusové vznesli velmi jasný bezpečnostní požadavek, a dokonce ho sepsali způsobem, který je v diplomacii vzácný, a poslali ho Američanům a NATO. Napsali svůj požadavek, aby Ukrajina nikdy nebyla členem NATO, aby to Ukrajina deklarovala, aby o tom NATO samo ujistilo Rusko....„Když poslouchám pana Lavrova, je to jako to, co jsme slyšeli před třiceti nebo čtyřiceti lety. Ale to neznamená, že to, co říkají, nemá smysl: má to smysl a stojí za to to brát vážně.“

„Jinými slovy, čím více budou země NATO dodávat Ukrajincům moderní zbraně, tím dále budou Rusové posouvat frontovou linii. Je to proto, že jsou vojenským národem, který myslí pouze na bezpečnost a má zájem pouze na tom, aby nebyl napaden z ukrajinského území.“

„A pokud mluvíme o válce, mohu vhodným stylem položit jednu důležitou otázku: Chci se zeptat na otázku: Što dělat? [rusky: „Co se má dělat?“] ... Rozhodující bude slovo silnějšího.“

„....z první minské dohody vytvořené během krymského konfliktu...“

3 2
možnosti

"Jakl do sebe obrátí další půllitr, je deset hodin dopoledne a to je desátý půllitr, v Institutu Václava Klause si potrpí na přesnost."

https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789753

10 13
možnosti

Podle toho, co jste napsal v odstavečku hned pod perexem, lze dovodit, že už máte dost. Jen by mě zajímalo, kolik ještě frajírků znovu opíše podobné kecy a nebudou si přitom připadat trapně. Nebo si snad trapně připadáte?

13 10
možnosti

Kdo se vyučil komunistické novinařině, ví jak s lidmi manipulovat. Text s projevem Orbána, koloval i zde. Kdo měl chuť si ho přečíst, měl možnost.

9 0
možnosti

Vás je možné odsoudit za spoustu ubohých keců po hodně dlouhé období.

8 6
možnosti

Orbán, to je ten chlápek, co bez ohledu na ruské válečné vraždění civilistů na Ukrajině leze Putinovi do zadku, čímž rozbil Visegrádskou čtyřku na cimpcampr a tvrdí, že za to rozbití můžou západní státy EU?

Tak ten už si teď může hlásit co chce, teď je to úplně jedno.

11 11
možnosti
Foto

Horší je "Vidět, číst a neodsoudit." :-(

11 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS