Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dokonalá ukázka toho, čemu se říká "rozumět něčemu jako koza petrželi".

2 3
možnosti
KK

Přiznal jste se a to by měla být polehčující okolnost.

5 1
možnosti
PB

..... pokud sou z tech "klima rizik" rozhozeni aj bankéři, tak to sa tryskem blíží soudnej den!,- ale porád maji šanci sa na tem zhojit!,- pár summitů, postupně na každým kontinentu jeden malej summitek a hlavní moderátor je snad danej,- Greta už do školy preventivně nechodí vůůůbec, má fůru času a čeká na další příležitost, jak celýmu světu prokázat laskavost!,- ...... na tu bych vsadil!

4 1
možnosti
JP

Takže jste si rýpnul...Jaké je vlastně současné stanovisko Klause, potažmo celého institutu ke klimatu? Nejdříve tvrdil, že se neotepluje, potom, že oteplení je v rámci běžných výkyvů a člověk na to nemá žádný vliv. Kolem sebe vidíme, že člověk má na životní prostředí značný vliv, neměli bychom být jak hloupé ovce a v zájmu současného krátkodobého profitu ničit budoucnost našich dětí.

4 1
možnosti
JL

"Ničit budoucnost našich dětí" je vlastně jen politická fráze, podobné bláboly vydávali komunisti a dělali z nich plakáty a transparenty. Je jasné, že Česko, beztak zadlužené, aniž by nějak houževnatě řešilo Green Deal, prostě neudělá nic, k čemu nebude donuceno Bruselem .

2 0
možnosti
Foto

Pro čtenáře je štěstím, že jste opravdovým moderním vzdělancem!!

4 3
možnosti
Foto

Stejně si ale myslím, že jste vzdělanci ost vzdálen, zatím jste jen opravdovým moderním manipulátorem.

3 3
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,83
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik