Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pomatení jedinci, kteří manifestovali proti Bídě byli konečně identifikováni :

Vitalij Usatyi, chargé d’affaires Ukrajiny v ČR

Oleksiy Nagoryanskyi, vojenský přidělenec Ukrajiny v ČR!

Oleksandr Orlyk, diplomat Ukrajiny ČR

Nadiya Malyovana, diplomatka Ukrajiny v ČR Nevím o tom, že by čeští diplomaté se podílí na demonstracích a manifestacích v jiných zemích.

0 0
možnosti

Intersucho se schovalo dolů hluboko pod podzemní vody před bahnem a marastem. Leklo se hlavně možných povodní.

1 1
možnosti

Já bych tam poslal celý IVK.:-) Jinak, pro vaší informaci, vláda není ve stejném složení, například rezignoval ministr školství Gazdík, nebo ministryně životního prostředí Hubáčková.:-P

0 0
možnosti

Myslel jsem si, že po té Babišově partě kašparů už nikdo horší přijít nemůže. Ale jak je vidět, může.

4 0
možnosti
Foto

Kritici jsou zaprodanci a ztroskotanci, to snad ví každý. Když máme konečně vládu se správným názorem, tak přece nepotřebujeme žádné jiné. Dobro zvítězilo a je šlus, všichni ostatní jen brání pokroku. Kde já už jsem tohle všechno slyšel?

Pokud jde o intersucho, tak když budou záplavy nebo spodní vody nebezpečně stoupnou, to je přece taky forma sucha, proti které je potřeba bojovat ne? Stejně jako blizzard v USA je projevem globálního "uhoření" :-D

1 0
možnosti
Foto

Nic nového: "Zásadní úkol naší doby je ubránit parlamentní demokracii před Milionem chvilek a podobnými zhoubnými jevy a udržet národní stát,“ řekl Klaus na semináři v pražském Obecním domě, na kterém představil svou novou knihu Třicet let cesty ke svobodě, ale i zpět.

Zeman o chvilkařích řekl, že jsou to neúspěšní frustrovaní lidé.

Nicméně současná vláda dosud nebyla schopna či ochotna ani rehabilitovat Ferdinanda Peroutku, neboli částečně navázala na vládu minulou. To může být ruským "denacifikátorům" a antisemitům sympatické.

1 1
možnosti

..... samo že kritici patří do blázince!,- není totiž lepších zřízenců, kteří dnem i nocí bdí nad pohodlím zde přikurtovanejch progresivních oligofrenikůVEU!

2 0
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik