Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Jakl, možná bych s vámi souhlasil, kdybych ovšem nebyl svědkem vašich hloupých lží při vysvětlování amnestie prezidenta Klause. Nedá se zapomenout na snůšku lží a hloupostí, které jste vyprodukoval a tím zcela ztratil důvěryhodnost.

Zajímavé je, že nejvíce "obhajují" svobodu slova evidentní lháři, manipulátoři a hlupáci naskakující na dezinformace na sociálních sítích. Takže pane Jakl: Svobodu podle Jakla fakt ne.

4 7
možnosti

Ne, podle me neni Babis zdaleka to nejvetsi zlo co ANO vyprodukovalo pri cteni nazoru tehle eurosvazacke politrucky!!

1 2
možnosti

Jóó,jak to napíše pan Jakl tak to musí být pravda..

0 2
možnosti

J75i72ř96í 14B93o32č18e98k

19. 5. 2023 14:05

pokud tedy veřejně prohlásím, že jste....(doplňte dle libosti), bude to také můj svobodný názor. přesto mě můžete žalovat. když řeknu, že se každý večer chodíte bavit do gaybaru, bude to také názor nebo vědomá lež ?

1 0
možnosti

To je spíš konstatování než názor.

1 0
možnosti
Foto

Z knihy Svoboda projevu: "Evropští demokratičtí představitelé chvílemi znějí spíše jako zkreslená ozvěna sovětských aparátčiků..., než jako správci demokracií postavených na předpokladu svobodné a otevřené diskuse pro všechny."

"Zlatý věk svobody projevu upadá." "Cenzura vždy vedla k tyranii; brání lidem, aby se ozvali, když jsou okrádáni o své svobody." "Boj o svobodný projev nikdy nekončí. Nedá se vyhrát ani prohrát."

Zdroj: MCHANGAMA, Jacob. Svoboda projevu: od Sokrata po sociální sítě. (Free Speech: A History from Socrates to Social Media.) Přeložila Andrea PRINZOVÁ. Praha: Institute H21, 2022. ISBN 978-80-907820-2-0.

13 1
možnosti

Každá totalita začíná omezováním svobody slova. Tak to bylo, je a bohužel i bude.

18 1
možnosti

I svoboda musí mít své mantinely. To co třeba vidíme ve Francii při demonstracích se mi nelibí. Když půjdu po ulici a hodím na někoho zápalnou láhev tak mě zavřou. Když to udělám na demonstraci tak je to v rámci demokracie a je to v pořádku?

0 1
možnosti

Jourova predstavuje presne to, co se z EU nikdy nemelo stat. Vseobjimajici destrukcni krveziznivej moloch.

29 2
možnosti

..... Jourová(?), Jourová,- áááá, už si vzpomínám!,- to je ta mažoretka z Brusele, kerá celou pětiletku srdnatě bojovala za kvalitu potravin v ČR!,-...... jako aby sem naši západní přátelé a partneři nevozili vodpad, ale stejnou kvalitu, jakou maji sami doma,- ale nějak to prej nedopadlo!,- tak třeba ji nyčko ta cenzura pujde líp,-žejo?!

37 4
možnosti

J11a25n 22R90á46ž

18. 5. 2023 17:50

Paní Jourová je eurokomisařka a to je diagnóza.

Bohužel je už zase zvykem, že ať řekne jakoukoliv pitomost nějaký komisař EK je to stejné, jako když nějakou hloupost před listopadem řekl člen moskevského politbyra, musíme se tím řídit. Takže je jedno zda to přišlo tehdy z Moskvy nebo dnes z Bruselu. Jsme prostě občané státu s omezenou suverenitou dnes stejně, jako jsme jimi byli v době RVHP.

38 4
možnosti

Svoboda podle Jakla ? Kecy.

7 30
možnosti

J14a69n 13R73á52ž

18. 5. 2023 17:52

Svoboda je svoboda a je jedno jestli je podle Rakušana nebo podle Jakla.

27 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,96
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik