Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slyšel jsem odhad, že teď hledají slabé místo v ruských pozicích a pak vyrazí se vším co mají. Jen tlumočím, nejsem odborník na vojáctví.

1 0
možnosti
ZZ

Sirsky už to slabé místo odhalil.

Pamatujete, jak Ukrajinci bagatelizovali to, že byli vyhnáni z Bachmutu ? Z toho bezvýznamného regionálního města ?

Teď přišli Ukrajinci na to, že jej dobudou zpět - protože je to podle nich rozhodující místo pro úspěšnou ofenzívu.

0 0
možnosti
BM

Musím neustále připomínat větu, kterou pronesl David Rockefeller někdy kolem roku 1994 (tedy po likvidaci východního bloku a rozpadu SSSR), parafrázuji: Nyní už jen potřebujeme hlubokou vše objímjící krizi a lidé budou souhlasit s novým světovým řádem. Takže všechno to, co probíráte ve svém článku je zorchestrované. Klimatická změna, gender, juvenilní legislativa, LGBT+, kovid, migarce, Ukrajina. Cílem je rozklížit totálně společnost, až budou lidé tak zoufalí, že budou prosit ať to dá někdo dohromady. Vždyť tuhle hru s námi hrají po staletí a my na ni vždy znova a znova skočíme. Dva principy: Order ab Chao. Pořádek z chaosu. A hegelovská dialektika, konlikt teze a antiteze. Rusko a antirusko. Putin je jen jedna vysoká figura v šachové partii, zrovna tak jako ten dementní stařík v Bílé chaloupce. Zelenskij je jen směšný pěšák. Stejně jako Filaja a PePa. Všichni poslouchají příkazy z téhož zdroje. Jen ti pěšáci přes prostředníky. Nevěřím nikomu. Aby se cokoli změnilo, musela by se utnout hlava té všeobjímající chobotnici. A to je strašně těžké

6 3
možnosti
JP

Žijte si dál ve svých fantaziích. Na Ukrajině změnili pěšáci očekávání mocných i většiny světa. "Hotovo" mělo být za tři dny...

1 0
možnosti
PM

P77e31t57r 45M68a64t92l90a49s

14. 7. 2023 16:09

Jákl jako vždy sqělý,trefné,čtivé,pobavil jsem se.Už se těším na další příspěvky.

5 2
možnosti
ET

Ano, pokud se budou mezi sebou zabíjet slované, britové a američani se vydrží dívat libovolně dlouho.

13 2
možnosti
JP

Koukám, že notičky z Kremlu dorazili a tak se aktivní pohunek jak naplnit přání svého chlebodárce.

A ty perly? Mocenská centra západu, Rusko v první lize světových mocností.

Pane Jakle, Rusko nikdy v první lize nebylo. To si jen Rusko, potažmo jeho poskoci, jen namlouvali, že mají vliv ne nějaké dění. Naprosto zbytečná válka na Ukrajině je toho důkazem.

Ale chápu Vaši hořkost nad tím, že svět nefunguje podle vašich představ a tak jste se rozhodl najít někoho, kdo za to může. Jsou to ti nepřátelé SSSR a Ruska na západě, kteří ho svým konfrontačním chováním donutili na Ukrajinu zaútočit a "denacifikovat" ji.

10 21
možnosti
JV

Kromě typického plivání urážek a mraku hrubek z vás opět nic nevypadlo.

13 10
možnosti
ZD

Praskání žilek je slyšet do daleka. Naši gaučoví bojovníci do té války investovali tolik úsilí a nadějí a tak moc chtěli být součástí vítězného tažení a ono to dopadá jako pokaždé !

13 5
možnosti
RM

Jakl je kolaborant. Stejně jako agent KGB Klaus.

9 19
možnosti
JT

J71i14r13i 43T62i58c15h19y

14. 7. 2023 16:13

Typicka fasisticka zduvodneni.

5 3
možnosti
KV

Tohle naši aktivističtí politruci jen tak nerozchodí.Tady to bude brzy jako v álejích.

10 5
možnosti
GK

To není jen tak. Politruci nestíhají, je tu moc článků zatím nasadili na mínusy jen nějaký nuly

4 1
možnosti
JP

Co čekat od zrádce a proruského kolaboranta...Občas si trochu rýpnout, podpásově někoho urazit. To je tak všechno, na co se zmůžete, protože dějiny a vývoj Vám za pravdu nedávají a jde to jiným směrem, než byste si přál. Stateční Ukrajinci, kterým zpočátku nikdo nevěřil, Rusáky nejspíš zastaví. To Vaše "horko" v létě je trochu jiné, než bývalo. Stačí se podívat na usychající pole a vyprahlé louky a pastviny. Ale to nemá cenu probírat, není mi jasné, co jste chtěl kromě toho rýpání vlastně sdělit. Ale alespoň si tu dali sraz Vám podobní.

14 22
možnosti
DK

Mr Procházka. S panem Jaklem v mnohém nesouhlasím, ale v tomto případě je bezduchá ubohost tvrdit, co tvrdíte. Má pravdu, ať se vám to líbí či nikoliv.

15 2
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,18
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik