Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ty svoje "důvody" napište ukrajinským matkám, které přišly o dítě. Ať už jsou ukrajinské děti kradeny, či z tak zvaně humanitárních důvodů odváženy do Ruska podle vás, děje se to bez souhlasu jejich rodičů. V počátku bojů bylo některým rodičům lháno, že jejich děti jedou na tábor na Krym, a že se vrátí, lež. Důvodem všeho zla, je napadení Ukrajiny Ruskem. O tom se slůvkem nezmiňujete. Ruské bomby dále padají na ukrajinské muže, ženy a děti.

2 0
možnosti
Foto

Pane Jakle, máte-li čas na psaní blogu, jistě nemusíte v potu tváře chléb svůj dobývat, abyste ze všech sil uhájil svůj holý život a umlčel kručení v břiše skromným pokrmem po celodenní dřině.

Proto se domnívám, že je ve Vašich silách i možnostech vycestovat za ukrajinskými matkami těch dětí, které jim byly Rusy ukradeny a následně deportovány. Mohl byste jejich zkušenosti sepsat či, ještě lépe, natočit formou reportáže. Možná by pak i paní senátorka přestala zneužívat peníze daňových poplatníků (plat senátorky) na nemorální činnost .

3 3
možnosti
Foto

Pane Vyhnalíku, pokud takovou misi chystáte Vy sám, vězte, že mi to není ani v nejmenším proti mysli.

0 0
možnosti
Foto

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-ukrajinci-vedi-kde-rusko-skryva-unesene-deti-zverejnili-mapu-taboru-228594

Možná by Vám, paní senátorce Kovářové a Stevenu Segalovi umožnili navštívit ta místa, pohovořit s těmi dětmi a informovat nás.

2 3
možnosti
Foto

Politicky jsme zpátky o 70 let a v něčem i o 80 let.

0 0
možnosti
Foto

J76o94s33e31f 56B39á45r18t40a

26. 10. 2023 22:42

Brusel to je taková naše 108. A za ten konec jsem pravidelně dostával bany.

1 0
možnosti
RJ

Schytáte to za obé. Co EU koná, dobře koná, Rusko je vždy a za každých okolností ztělesněné zlo, děti ne děti.

4 0
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,24
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik