Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jste čím dál ubožejší, klesnout snad nejde již níže. Vzmůžete se jen na sarkastické rýpání bez argumentů. Asi se nemůžete smířit s tím, že se Vaše "pravdy" nenaplňují. Rozhodně nejdeme zpět k nesvobodě, jen musíme čelit ataku Vašeho a Klausova oblíbence Putina.

1 1
možnosti
Foto

Svobodně létala kachna o mrtvém studentu Šmídovi. Několik hodin. Ne více. Než skonala. Dnes vracíme se zpět? Někdy to tak vypadá.

Svobodně vzlétla kachna o vyšinutém kantorovi, jenž nabroušen byl na Babiše. Kachna o "největším hnusu" . O fanatickém příznivci dnešní koalice. Po roce důvěřivý občan na Martina dal si husu, zatímco kachna v povětří se drží pro ty, kdo v ní věří.

2 0
možnosti
Foto

Pardon - v ni věří

0 0
možnosti
Foto

Pěkná vzpomínka, pane Jakle, i když trochu smutná. Já jsem již v letech, kdy se mi ve vzpomínkách na z ty bouřlivé listopadové dny z roku 89 někdy pletou s těmi z "pražského jara" 1968.Ty bohužel končily hůř, než ty "listopadové".! Máme na co vzpomínat, i když Vy jako student v Praze, já výtvarnice ve velké fabrice na zpracování plastů. Ty naděje v roce 68 i 89 byly velké. Zklamaly oboje, i když přiznám, že ty v roce 68 podstatně víc. Můžeme ale přispět radou - pokud o ni někdo stojí. Je to už skutečně na mladých, ale až někteří z nich skutečně prozřou, a zbaví se svých jalových iluzí a utopií. Spoléhám na zdravý rozum těch, co již prozřeli. Prozatím je ku nás lid před bouří. Snad to naše ČR - vlast zase bez větší pohromy zvládne Karma.

6 1
možnosti
Foto

Opr.: ... Prozatím je u nás klid před bouří. Snad to ČR - naše lastm, zase bez větší pohromy zvládne

0 0
možnosti
JK

Když se vám loni umrznout nepodařilo, tak letos to už ale jistě vyjde. EU totalita vám to umožní. Pokud se ale obrátíte na východ, k velikému dubisku, budete jistě zachráněn. Tam i ,,Láďa" najde svůj klidný koutek a jeho přátelé z bývalé party se postarají.

3 7
možnosti
JP

Tak vy jistojistě neumrznete, a pokud by to přece jen hrozilo, Matička Všemocná EU pošle některého ze své laskavé rodiny, a on vám rád poskytne svůj kabát, či hřejivou náruč.

3 1
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,26
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik