Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jako obvykle jen klausovský ptákoviny...

0 4
možnosti
PB

..... tak v temhle máme jasno!,- zbejvá vyřešit poslední otázku, totiž kdo vod keho vopisoval(?),- ..... Vladimír Vladimírovič vod hodnotově ukotvenýho, kolektivního Západu, nebo KoZa vod něj

0 0
možnosti
Foto

Tady se pohybujeme na tenkém ledě, protože jednak nechceme politické procesy oponentů, ale na druhé straně nemůže každý politik být beztrestný, aby náhodou nebylo podezření na politický motiv obvinění.

A konkrétně u Babiše mi přijde vůbec nemorální aby ministr financí či premiér zároveň pobíral tučné dotace. IMO může člověk v takové funkci klidně podnikat, ale 0 dotací a žádné veřejné zakázky pro jeho firmy. To mi přijde fair.

1 1
možnosti
JV

Jsou dotace plošné a dotace adresné.

Pokud dotaci automaticky dostávají všichni, kdo podnikají v nějaké oblasti, tak by její odepření znamenalo ekonomickou likvidaci. Tady je logické, aby dotace dostávaly všechny podnikající subjekty bez ohledu na to, kdo je vlastník.

Na druhou stranu, pokud o přidělení dotace rozhoduje stát, nebo státní subjekt, tak takové dotace by skutečně neměly dostávat firmy majetkově provázané s aktivními politiky.

Mimochodem v tomto směru by zesnulý Karel Schwarzenberg byl nejspíš větší hříšník, než Andrej Babiš.

2 0
možnosti
JJ

Nemusíme chodit daleko. Pevně věřím, že naše největší dotační soudní kauza ve věci podvodného vylákání 50. milionů se naplno rozběhne velmi brzy. A vsadím se, že v těch jedině správných, demokratických médiích vydrží minimálně do příštích voleb. V tomto případě však na výsledku nezáleží, neboť účelu bude dosaženo tak či tak.

1 0
možnosti
JK

J20a53n 51K94o14z42á38k

25. 1. 2024 23:49

Komunisti a nacisti též zakazovali jiné strany, tak proč by to nemělo fungovat i dnes?

1 0
možnosti
PS

P86e95t13r 46S73k90á89c80e69l

26. 1. 2024 11:26

Protože jsme se ve většině chtěli v roce 1990 od totalitních režimů odstřihnout. Nepovedlo se za 33 roků, ale nastoupí nová generace a stavidla spravedlnosti se zvednou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,12
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik