Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trikolóra a SPD - světlo na konci tunelu.

0 0
možnosti
IS

Po kapitalismu v ryzím slova smyslu klesá poptávka. Voliči se raději nechají korumpovat dávkami a slibovanými "jistotami". Západ je ve fázi degenerace související s nárokovou mentalitou. Česká Kotlinka není výjimkou. Současná vláda zůstala v podstatě u velmi naředěné reformy veřejných financí a "proletariát" se mohl zbláznit. Co by se asi dělo, kdyby reforma probíhala koncentrovaně požadovaným směrem? To by asi Středulovi, Okamurovi, Havlíčkovi a dalším sociálně soucitným dobyvatelům vlastní renty z veřejných peněz prasklo hned několik žilek a bolševik by se možná s velkou slávou vrátil do sněmovny. Tahle země není pro libertiány.

0 0
možnosti
JP

Samé remcání, ale ve skutečnosti si žijeme jako nikdy dříve. Skutečná krize možná teprve přijde. S tou "národní suverenitou" už jděte "někam". Je to cesta zpět a do pekel. Tupé národovectví vede pouze k bídě a válkám.

3 6
možnosti
Foto

Bývaly doby, kdy jsme Vás bral a četl.

0 4
možnosti
Foto

Jde o to, kdo z vás dvou změnil názor.

1 1
možnosti
Foto

Píšete: "Česká společnost není tak otupělá a pasivní, jak by se někomu zdálo.", ale zřejmě si, obdobně jako Zeman, nemyslíte o ní nic dobrého, protože cca v polovině popisujete masivní reakce poněkud tupé a nemyslící společnosti. Ona taková možná i trochu je a má krátkou paměť, ale já si troufám tvrdit, že váš popis na ní nesedí, v tom se pletete, pokud jste takový popis nezvolil účelově s jiným záměrem.

Odvoláváte se na potřebnou součinnost nejen stran, ale i skupin obyvatel a nezávislých médií a máte pravdu, že výsledky se budou dostavovat v delším časovém horizontu i v důsledku probíhající "embryonální fázi společenského kvasu". Společnost se teprve učí spolupráci všech jejích složek a ne jen politických stran, jak nám bylo vnucováno hlavně v "devadesátkách". I díky tomu jsme v embrionální fázi a ne dál, kde bychom jinak mohli být. A díky tomu a dále i vlivem konání některých vrcholných představitelů je společnost rozhádaná, nesnášenlivá a nekomunikativní, pročež je náchylná naskakovat na úderná hesla a zkratkovité fráze až lži. Jen nezapomeňte, že z různých stran, směrů a proudů.

0 1
možnosti
Foto

Já s článkem v podstatě 100% souhlasím. Jen se bojím že poptávka po méně regulacích, dotacích, čili méně státu a více svobody, volného trhu, tedy kapitalizmu, tady prostě není. I díky tomu co zmiňujete. Čili ani žádná relevantní pravicová opozice nemá šanci získat moc. Pokud bych se mýlil, budu velmi rád.

12 0
možnosti
Foto

Vidím to taky tak...

3 0
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 35,93
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik