TT

Turecko bylo opakovaně napadeno kurdskými milicemi ze Sýrie a Iráku a turecké spojence nikdy nenapadlo, že by snad měly Turecko proti tomuto napadení bránit, protože se nejednalo o armády států, ale (z právního hlediska) o teroristy. Neznám samozřejmě znění Smlouvy do detailu, ale možná by se dala aktivovat, kdyby teroristé byli jednoznačně prodlouženou rukou jiného státu.

Foto

Peníze jsou jediná zbraň, kterou mají členské země proti EU. Stačí přestat posílat peníze do fondu EU. Zadarmo eurokomisaři, europoslanci, euroúředníci ani neziskovky pracovat, a tím ani škodit, škodit nebudou. Ale to by muselo dojít většině voličů většiny zemí současně.

JL

Pane Ladislave Jakle. Vase otaska je postavena spatne. Volic totiz musi vedet koho volit. Ten kandidat se musi zviditelnit. Media to pro nej udelaji. To chce take jim zaplatit. Takze otazkou je, kolik je potreba penez, abych byl zvolen.

Vsak nejhorsi je a CR stoji v tomto v popredi, jakou ma silu volba obcanu. Okamzite vam odpovim, ze ZADNOU. Organizace celeho politickeho systemu je sformovana tak, aby obcan jiz do toho NEKECAL.

Jen pripominkou, po odhlasovani vlady ve Snemovne, tato vlada je v diktatorske pozici, kde nic ji nemuze znicit. Take na cem se usnese, je po dobu jeji vlady dane. Neni zde sila ani v diskuzi. Jsou jen dve moznosti se ji zbavit. Revoluce a nebo jeji vnitrni rozstepenost.

Takze neni se co divit, ze ten kdo ma penize ma take nejsilnejsi stranu. CR neni vyjimkou. Kdyz mu prilozite tu diktatorskou pozici po hlasovani Snemovny, kazda koruna investovana do zvoleni se tajne vrati i s uroky zpet do kapes teto strany a hlavne tomu co tu stranu zalozil a podporuje. Prece neni BLBY, ze jo.....??!!

JR
JM

J34a61n 14M49a73r88e44k

1. 3. 2024 23:43

To je mi otázka...kdy prosím vás vládnul volič?

LV

Myslím, pane Jakle, že Václav Klaus už může v klidu dožít. Jeho institut bude v dobrých rukou...

  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,14
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik