Foto

Zmizely kříže, zmizí i Francouzi, bohužel.

Foto

J70a11n 34S69v74a21t98e61k

8. 3. 2024 16:42

Jsou-li Ficovy názory zrcadlem slovenské společnosti (zvolila ho dle vás pro jeho názory a nikoli navzdory těmto názorům), je to spíše důvod nedůvěřovat nejen vládním slovenským politikům, ale vlastně celému národu...

Co na tom, že spousta Slováků se za svého premiéra stydí, jak jsme se před pár lety my styděli za pana "propisku" a pana "vochmelku"...

PB

..... uveďte zdroj a tu "spoustu Slováků" vyjmenujte!,- simvás, vynechte mizivé promile umjelců, aktivisty ze ziskovek a redaktory deníku N, SME a Markízy!,- ........ dekuji pěkně!

JK

IVK. Prorusacká organizace, podle mého názoru placená Kremlem. Každý váš pamflet mě o tom víc a víc utvrzuje.

PB

..... rád bych sdílel Váš názor, ale musíte mne přesvědčit!,- prosím, uveďte číslo účtu IVK, na kterým přistálo z Kremlu xxx rublů, doláčů, Kč, rupií, juanů, atd.atd.,- a možná, jen tak obecně, přidejte doušku, podle čeho sa pozná taková "prorusácká organizace",- ....... díííky móóóc!

Taliban Američany nevyhnal, stáhli se sami, protože další pokračování války nedávalo žádný smysl. Jinak argumenty, že Fico byl demokraticky zvolen a proto jsou jeho výroky a postoje legitimní, může dát do placu jen ten, komu ty Ficovy postoje konvenují. A to je celý proruský IVK.

  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,12
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik