PB

..... po včerejšku všeci chcimíři bezesporu přivítají zbrusu novou nálepku "papeženci"!,- ...... a v tomto směru jsem (a vždy budu) papežštější než Papež!

AM

A49d75a45m 88M25a39l26ý

11. 3. 2024 11:35

Čím víc zápachu, tím víc stížností na zápach!

PK

"Většinou bývá používáno jako nadávka vůči oponentům politického hlavního proudu."

V tom máte svým způsobem pravdu. Jenže nikdo asi nemůže za to, že právě oponenti politického hlavního proudu, rádi konspirují. Chemtrails, čipy v očkovacích vakcínách, spiknutí iluminátů či svobodných zednářů ...

A tak by se dalo pokračovat.

V žádném případě se nesnažím napsat, že nynější voliči jdoucí proti hlavnímu politickému proudu jsou jednodušší lidé, ale nemusíme si nic nalhávat. Většina z nich je. A bohužel. Ti největší hlupáci nejvíc konspirují a tudíž jsou nejvíce vidět.

JL

Nálepkování coby projev snahy někoho ostrakizovat, diskvalifikovat, zesměšnit, dehonestovat, marginalizovat, degradovat či jednoduše pomluvit, je hnusné, zlé, laciné a nepřijatelné.

Zdroj: https://jakl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=814245

Proč je tedy na tom postavený každý váš článek?

Foto

A co jiného v IVK děláte, než že konspirujete?

JU

J63o30s86e51f 61U67l70m42a57n

11. 3. 2024 18:06

Ano, přibývá toho a řeknu vám proč. Dříve si lidé vystačili s demoliční teorií o 11. září a tím to končilo. Ostatní konspirační teorie jako plochá Země, zfejkované přistání na Měsíci a HAARP byly opravdu marginální. Dneska? Za podvod a spiknutí je už považováno všechno. Covid? Ten vůbec neexistuje a pokud ano, pak za to můžou Amíci, protože chtějí vyhubit svět. Vakcína je samozřejmě taky podvod, přičemž si můžete vybrat, jestli jde opět o snahu o depopulaci světa, anebo prostě o řízený byznys farmacetutických gigantů. Československo nikdy nezaniklo a ČR|SR jsou jen firmy - korporace. Válka na Ukrajině? Taky podvod! Rusáci jsou v tom samozřejmě nevinně! Potraviny s logem žáby? Podvod, co jiného! Gates nás chce vyhubit! Vražda v Klánovicích? Podvod jak vyšitý! Každý správný dezolé, co není hloupá mainstreamová ovce, přece ví, že vraždil Ukrajinec, ale politicky se nehodí, tak se to svede na chudáka Kozáka. Ano, přibývá nálepkování, protože tolik lidské blbosti nikdy předtím nebylo...ne snad, že by lidé byli jiní, ale neměli k dispozici sociální sítě, na které se tito pomatenci mohou koncentrovat. ok, mainstreamová média lžou, ale ukažte mi, které tzv. alternativní médium nám řekne tu pravdu. Kdykoliv jsem byl na nějaké takové odkázán, nenašel jsem tam nic jiného než konspirační bláboly, které by jejich autor nebyl schopen obhájit soudě dle toho, kolik logických nesmyslů je schopen vychrlit. S autory takových článků většinou nemám možnost konfrontace, ale s jejich fanoušky ano a věřte, že to je naprostá argumentační bída a zoufalost.

JZ

někdejší dlouhodobý spolupracovník tohoto jakla, jakýsi "hájek", tak ten co provozuje, to rozhodně není paranoia a chrlení jedné konspirační teorie za druhou

  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,06
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik