Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A z IVK přijíždějí s hasícím vozem.

1 0
možnosti
Foto

No, začít jste měl u vlády a rádoby "odborníků", kteří mlží, matou, nevědí a chaoticky nově zavedené hned mění a veřejnost udržují v nejistotě, vykazované počty mění a korigují...... Novináři, žádná bomba, ale v tom bordelu budou těžko zjednávat pořádek.

0 0
možnosti
Foto

K14a87r48e85l 34C81a11c65h

28. 11. 2020 12:09

S tím se nedá nic dělat. Taková jsou média všude. Naivní lidé si myslí, že k tomu, aby měli mediální zdroj, který takový nebude, platí si média veřejnoprávní. Omyl - ta tak zvaná veřejnoprávní média se chovají úplně stejně. Připadám si, že jim platím výpalné, protože se zbaběle obávám sankcí, když odmítnu platit službu, která je mi vnucována a o níž vzhledem k její kvalitě nestojím. Za článek karma.

2 0
možnosti

.... dávám karmu R^R^.

0 0
možnosti

Nejsou to jen media, bohužel .....

0 0
možnosti

Odbrzdit, Brzdit, buďto povolíme, nebo nepovolíme, otevřeme, neotevreme, jeden říká to, druhý ono, čokl je na 3 nebo na na 4? Co je to za život?

Snažím se to neposlouchat a necist, ale člověk se někdy nevyhne...

Chaotici důležitý...

3 0
možnosti

Nejsou vaše požadavky na novináře nepřijatelně vysoké? Že vy se domníváte, že by o tom, o čem píšou, měli mít alespoň minimální povědomí.

3 0
možnosti

Mnoho lidí pochybuje o racionálnosti některých vládních opatřeních, ale, že by někdo panikařil, zvláště pod vlivem médií to jsem tedy nesporoval.

Vy ano, neslyšíte trávu růst?

3 3
možnosti
Foto

J98i20ř90í 64K20i20n94d34l

27. 11. 2020 17:21

Já to vidím každý den. Lidi nosí roušku na puse, když široko daleko nikdo není. Pokud vás vidí bez roušky, buď se otočí zády k vám anebo přejde na druhou stranu. Jsou lidi, co ji nosí i v autě, kde sedí on a manželka anebo on sám. Důchodci u nás v domě, když vás vidí utečou do bytu a čekají až přejdete a pak vylezou. Se psem se do domu vrátí až tehdy, když v okolí nikdo není..

2 0
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 36,00
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik