Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M2

Macho 2

17. 3. 2008 13:26
Pán je asi ekonóm jako jeho Pán

Vážený pane. Váš článek dokazuje Vaší neuvěřitelnou nabubřelost a je hoden k otištění v Blesku. Na to je ale příliš dlouhý. Ekonomii jste zaměnil na má dáti dal. To je ale účetnictví.Ale na tom nezáleží viďte? Hlavně když se zviditelnujeme že? Já a určitě většina lidí neví z jistotou co nám naše činnost může přinést. Závidím Vám. Vy to víte! Odstěhujem pár rodin z ostrůvku a je to. A tohle nám sedí tam kdesi nahoře a údajně nás to reprezentuje.Apropó, kde berete hodiny účetnictví? U pana profesora?

0 0
možnosti
JB

fanda016

17. 3. 2008 15:05
Re: Pán je asi ekonóm jako jeho Pán

Smím znát číslici vašeho IQ? :-)

0 0
možnosti
RK

forfreelife

17. 3. 2008 13:15
Mám čerstvou zprávu pro hrad -

Alitalia po fuzi s KLM-AF bude propouštět letušky.Kam to mám ahlásit.Chci mít velké vlezdoprdelnické plus a místo prezidentova poradce..;-D R^

0 0
možnosti
KD

divilek

17. 3. 2008 13:57
Re: Mám čerstvou zprávu pro hrad -

No, jo, jenže on je luxuje z vládní letky :-)...

0 0
možnosti
KD

divilek

17. 3. 2008 13:03
Právě jsem se vrátil z Hradu...

... pan prezident všechny mé podmínky přijal :-). A mimochodem - ostatně myslím si, že Kartágo musí být zničeno :-). Myšlenka, že na Zemi zanechá menší stopy více než stoletá průmyslová činnost člověka, než stáda mamutů v minulosti je zajímavá. Na druhou stranu zdevastovaná příroda tam, kde se to s průmyslem trošku přehnalo (a nemusíme chodit za kopečky) hovoří také výmluvnou řečí. Jistě můžu optimisticky předpokládat přírodní oteplování a ochlazování v cyklu tisíců let či staletí. A kdo měl pravdu, se ukáže až tady bude (s)poušť. A jak správně tuší pan prezident a jeho příznivci, on už se toho nejspíše nedožije...

0 0
možnosti
LD

strycek_Pompo

17. 3. 2008 13:03
Co zmohou tisíce uvážlivých slov

proti jedinému zoufalému pohledu topícího se medvídětě...

0 0
možnosti
MB

HoganHogan

17. 3. 2008 12:40
jenže o to nejde!

Nejde o to, říci, že buď ekologie, nebo ekonomie! Jde o to, dělat ekologicky to, co lze udělat i ekonomicky. A jestliže nelze udělat ekologicky to, co je ekonomické, pak zvážit, jestli je důležitější ekologie, nebo ekonomie. Já tvrdím, že v 90% budu stát za ekologií, ekonomii dám přednost jen tam, kde k danému cíli není možné dojít jinou cestou a pokud to zároveň výrazně zlepší postavení lidí v dané oblasti...jenže to mi páni Klaus a Jakl obrací naruby!

0 0
možnosti
RK

forfreelife

17. 3. 2008 12:37
Já bych se raději podíval

na to účetnictví Hradu? Pak bude teplo všem(Y)

0 0
možnosti
P

philipe

17. 3. 2008 12:32
glob. oteplování...

Ještě dobře, že názory a přípustné teorie pana "pingodíka" jsou pro ostatní svět naprosto nepodstatné, tak jako jeho celá "osobnost". Jinak by si měli Češi konečně uvědomit, že jejich výroky ke globálnímu oteplování a ke klimatickým změnám jsou ve světě ignorovány a bude tomu tak dlouho, dokud nás na mezinárodním fóru bude zastupovat věhlasný a svou ignorancí proslulý vševěd sklerotik Klaus. Je to opravdu paradoxní situace, inteligentní národ se nechá zastupovat nabubřelým hlupákem, kterému se celý svět jen vysmívá. C' est la vie.

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

17. 3. 2008 12:18
Pro koho to vlastně budou náklady...

Nojo, autore. Vy ale zapomínáte, že Evropu řídí socialisti. A těm v žádném případě nejde o tvorbu zdrojů. Těm jde jedině a pouze o "spravedlivé" rozdělování zdrojů. Teď zrovna je mírou spravedlnosti ekologie. Zdroje ať vytvoří kdo chce, hlavně ať nám je dá a my s nimi zatočíme. Takže celá Vaše úvaha je vlastně mimo, protože pro ty, co budou peníze na ta opatření vynakládat to vlastně žádné náklady nebudou...

0 0
možnosti
AB

pingodik

17. 3. 2008 12:10
Souhlasím!

Souhlasím s názorem, že bojovat proti něčemu, co nazýváme "globální oteplování" je nesmysl. Odvážné tvrzení? Ne! Jediné, co připouštím, je "globální změny klimatu". Ale to je přirozené, že se klima na Zemi poříd mění.

Nemáme k dispozici dostatek dat, které by "globální oteplování" mohly dokázat (nebo vyvrátit). Přesné měřící prostředky existují řídově stovky let. Z hlediska životního cyklu planety je to MÁLO!

Na závěr dám příklad: Marťané navštíví Zemi. Budou tady od rána 6:00 do 6:30. Měřením zjistí, že se otepluje. Vyvodí z tohoto krátkého měření poznatek, že Země se otepluje? Pokud to nebudou idioti, tak určitě ne.

0 0
možnosti
RR

rezjir

17. 3. 2008 12:09
Nemusíte pane Jakle

zůstávat v oblasti hypotéz. Vždyť příslušné výpočty už existují (byly provedeny přece jedním anglickým ekonomem). Takže stačí dát na stůl, v čem se onen dotyčný mýlil. A přijít s lepšími výpočty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 450
  • Celková karma 36,61
  • Průměrná čtenost 4017x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik