Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mylda

24. 7. 2011 12:49
Trochu mimo

Tedy pane Jakle, já taky piju pivo (mimochodem redaktor MFD Poláček taky a jaký z něho roste dobrý novinář, alespoň mi to tak připadá), ale sémantický veletoč jste s prominutím udělal Vy. Z Vašeho článku vyplývá, že VK nevidí ničení planety, ale vidí ničení přírody. No v tom případě jste provedl klasický krok stranou a zaměnil příčinu a důsledek neboť planeta je pouhou PODMNOŽINOU přírody. A to bych ji měl asi napsat s velkým P.

Poslední dobou mi připadá, že tento jev je nějak rozšířenější. Nediskutuje se podstata problému, ale okolnosti okolo něj. VK ukradl v dokumentovaném TV přenosu pero. A já jsem přesvědčován, že to není tak, že to je normální a že to ani nebylo pero. Divné.

Jinak jsem přečetl i jiné Vaše články a musím říct, že problematiku kouření, mytí  rukou a letního času vidíme úplně stejně.

0 0
možnosti

ditechi

20. 6. 2011 13:12
Nesouhlas

Klaus je mi názorově často sympatický, ale v téhle věci se musím postavit za pana redaktora. Snažil se s Vámi vést konstruktivní debatu, ale vy jste si furt mlel to svoje a ještě místy docela arogantně. A to poučování o tom, co měl napsat do článku, to snad nemyslíte vážně. To byl opravdu příklad nezaujatého žurnalistického textu. Jestli si takhle představujete žurnalistiku, tak to potěš...

0 0
možnosti

karel varel

16. 6. 2011 22:12
no vida

Prinosny text. Vzdy mi prislo prinejmensim zvlastni, kterak se internetove diskuze hemzi krasnymi, ctoucimi, vzdelanymi, dobre vydelavajicimi, uspesnymi lidmi, v polovine pripadu "nastesti jiz v CR nezijicimi". A ted me napada, ze si tam pisi novinari sami. V

0 0
možnosti

Jan Borovička

15. 6. 2011 18:01
Klobouk dolů,

takhle veřejně ukázat, jaký jsem tupý buran a hulvát - opravdu dílo na úrovni a hodné prezidentova tajemníka. Mimochodem, souhlasil pan redaktor se zveřejněním soukromé korespondence?

0 0
možnosti

juahelejsoufajn

14. 6. 2011 16:00
tohle ne

škoda. teď jste pane Jakle spadl. velmi rád čtu Vaše komentáře, ale nyní jste se zachoval jako nevychovaný spratek. nevzal jste jediný argument, nepředložil jste žádné východisko. věřím, že další článek bude zase krásný.

hezký den

0 0
možnosti

Vím, že něco vím?

9. 6. 2011 1:57
Souhlasím.

Klausovy názory se neustále překrucují na mýty.Bohužel lidé to dělají odjakživa se všemi výraznými osobnostmi.Některé dokonce i ukřižovali.Kdyby byl prezidentem Bůh a novináři o tom nevěděli,bože ti by mu dali co proto.

0 0
možnosti

beda venerabilis

8. 6. 2011 22:17
To je přece jasné

Planeta zůstane nezničena, i když na ní nebude k žití. To je základní message pana tajemníka. Mluvit o ničení planety je proto hluboký omyl.

0 0
možnosti

certik_bertik

8. 6. 2011 18:47
není

to tak trochu ješitnost se takhle hádat o prkotinách co kdo napsal a co ne?

0 0
možnosti

nebolševik

8. 6. 2011 17:40
já se, s dovolením, chytnu jen jedné větičky

která obsahuje zmínku o "jednodušším novinářském názorovém proudu". Jistě, existují i docela slušné časopisy, televizní programy a podobně, ale v takové té běžné produkci žádný "složitější novinářský názorový proud" neexistuje. Netřeba se jej tedy dovolávat. Zmíněná produkce je tak primitivní, poplatná převládající politickokorektní módě a dokonce hloupá, že polemika jako ta výše uvedená postrádá smysl. A navíc je, ta produkce totiž, neskutečně prolhaná.

0 0
možnosti

beda venerabilis

8. 6. 2011 22:21
Re: já se, s dovolením, chytnu jen jedné větičky

Kde lze tu politickokorektní módu vidět? Kam oko pohlédne, jsou jenom borci, kteří honí vodu svojí nekorektností.

Pan tajemník je význačným představitelem tohoto módního proudu.

0 0
možnosti

lubossula

8. 6. 2011 16:25
takto vyjadrujici

se clovek sedi na Hrade. Takova slova jsou v mejlu, z oficialni adresy z prezidenstke kancelare. Vypraskat je a poslat kydat hnuj8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 36,16
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik