Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Jákle, ty jseš čurák ... přečetl jsem si pár těch tvých zhovadilých výplodů a nepřestávám žasnout. Zvlášť ten o té cyklistice je úchvatnej. Jak takový hovado mohlo bejt na hradě? asi proto, že ještě větší hovado si tě tam dotáhlo. Vemte se za ruce s Klausem a Hájkem a táhněte už k čertu .. čuráciRv

0 0
možnosti
MS

To jsou zase bláboly ... včetně toho trapného pokusu o vtip v případě těch obézních turistek. Á propos, co máte proti  A m e r i č a n ů m ? 8-o

1 2
možnosti
Foto

Být lidojedem, tak bych vás samou láskou sežral.----- No nic, to byl kurňa jen takový vtip. Do svých básní jsem jich napsal mnohem víc.

Včera jsem drůbežího separátu pořádně najed - a hned mi bylo líp.

Orwell kdysi napsal "Jak umírají chudí". Tož napište jak ti naši chudí vlastně jedí.

Vy to asi nevíte - vlastně jen oni to vědí. Budete se možná divit, ale takoví se zpravidla stydí.

A teď zcela vážně. Za chudého se nepovažuji ale kdybych tolik nepil mohl bych jíst líp. Nestěžuji si  ani se nechválím - a pokud někoho obtěžuji ať mé příspěvky ignoruje.

Jestlipak si pan Jakl pamatuje že mi dopis poslal? Raději jej přímo neoslovuji - nerad totiž obtěžuji. Ale o tom jsem již psal. Snad abych svůj včerejší nápad do placu dal. Začal jsem fotit to co si sám vařím a pak jím. A taky konzervy a pytliky. Konzervy, pytlíky od polívky aj léky a vůbec vše co konzumuji. Maličkou poznámečku si teď přičinit dovoluji: mimo domov zásadně se nestravuji. Jak pan Jakl, tak i já rád někdy lidi překvapuji (jako on však - doufám - neprovokuji). Nicméně vystavím vše časem na rajčeti - napřed však ty fotky pošlu svému děvčeti.

0 0
možnosti
Foto

M28a46r55t40i30n 94Š46i19k

21. 2. 2013 8:58

Já bych ty koně (a prasátka, králíky, štěňátka, telátka a velryby) nejraději všechny amnestoval. Úplně nejraději ty velryby. R^EU

0 1
možnosti
DK

Jakl má doktorát z demagogie (nepochybuji o tom). Pokud by chtěl pokračovat v nastoupené vědecké dráze (óbrdemagog Klaus by byl skvělým konzultantem), mohl by tento článek zařadit do své habilitační práce.

3 2
možnosti

21. 2. 2013 8:12

Docela by mne zajimalo, proc tahle pitomost zaujala redakci.

2 1
možnosti
MR

Být ten příspěvek na dvanáct taktů, mohlo to být dobré blues.

2 0
možnosti
Foto

Dobrou chuť Ti přeji :p

2 0
možnosti
Foto

Jakl tomu nerozumí. Zjednodušuje a nijak nebere v potaz související informace.

Třeba konina se u nás běžně jedla. Nevím, kdo tady u nás je proti tomu ( zrovna včera jsem se o tom bavil z veterinářkou ). Žádný pes nevydrží dlouho zdráv v podmínkách, kde králík se rád schová, když má dost potravy a i samičku mu dodáte.

On prostě Jakl plácá a zatím ještě z hradu. Jinak by jej nikdo neposlouchal. Co je ve skutečnosti oprávněně pobuřující, že takový člověk je živen z našich daní. On se prostě vysmívá, jak ničemu nerozumí a parazituje na nás aniž by porušoval zákon.

8 4
možnosti
Foto

Klasika - chytím se okraje problému a od pasu střílím nelítostnou filipiku... jenže vedle, vedle, vedle...

Pan Jakl má pravdu, ládovat se telátkama a ošívat se nad hříbátkama je vážně trochu pokrytecké... jenže o to nejde ani trochu.

Jde o to, že se v potravině našla přísada (a to v množství větším než malém), aniž by na ni výrobce upozornil. Jenže to by se hradní ideolog dostal na tenký led, kdyby se nad takovým problémem seriozně zamyslel - ono by mu totiž (třeba) došlo, že tohle je jeden z učebnicových problémů, které nevyřeší jím adorovaná ruka trhu... a že tohle je jeden z ukázkových příkladů toho, kdy musí zasáhnout nějaká autorita, která zlotřilce po té pazouře nenechavé plácne............... ale to by se mu nehodilo do agendy, tak o tom pomlčíme a budeme "vtipní" o koňu, on nám nějaký prosťáček zatleská.........

12 2
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,97
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik