Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Boze, do ceho's to dusi dal. K tomuto blogu opravdu nejde nic vic dodat, nez toto: Inteligence jeho autora se v nem projevila v cele sve nahote. Coz plati i o ctenarich, kteri mu dali karmu. Pane autore, jen tak dal, delate totiz vse pro to, aby vsichni, kdo hlavu pouzivaji i k necemu jinemu nez k noseni cepice a kdo si doted nebyli ochotni priznat, co jste zac, to snad uz konecne jednou pro vždy pochopili.

0 0
možnosti

Ono je to docela jednoduché, někdo se narodí mladý, krásný, inteligentní, zdravý, jiný zase ošklivý, zdraví nevalného, taktéž i inteligence, co se s tím dá dělat? Snad jen to, že slabším je třeba pomáhat a každý by měl ve společnosti zastávat  pozici přiměřenou jeho schopnostem. A proto by měl stát, jako správce všech financí vydřených od těch produktivních, pečlivě dbát na to, kdo tyto finance zpětně dostává.

Máme hromadu lidí těžce postižených osudem, ovšem na druhé straně ochotně sponzorujeme ty, kteří se dobrovolně prostřednictvím „sportu" invalidy stávají a ještě přes velmi nadstandardní příjmy požadují další benefity, zde by bylo skutečně třeba vytěsnit tuto sféru úplně mimo stát, nakonec tak funguje formule 1, Tour de France a další pseudosportovní svět.

0 0
možnosti

Tak u cyklistů je známé, že asi sypou všichni. Pokud by se ale ty hranice úplně uvolnily, tak by se doping začal cpát i do děcek (cyklistů juniorů). No a s tím tréninkem (pokud to neměla být pouze provokace) jste trochu mimo. Kdo dělal někdy nějaký sport, tak ví, že každý sportovec trénuje proto, aby posunoval svoje hranice, zlepšoval se a mohl to pak zúročit v závodě. Navíc trénink je pro mnohé sportovce jako droga, prostě tu činnost potřebují, tak proč jim ji brát. No a já jako divák chci vidět co nejkvalitnější výkony. Výkony sportovců bez tréninku by byly hodně jalové.:-)

1 0
možnosti
Foto

Takze jste vinen vy! Divak! Chcete videt NEJKVALITNEJSI vykony! Ty po mrkve a bananu neuvidite. Vini jsou poradatele, kteri organizuji zavody, ktere "smrtelnik" nemuze zvladnout. Vini jsou treneri a ... Souhlasim s LJ, zrusme kontrolu dopingu, je to zbytecne, nakladne a korumpovatelne. Jednim z poslednich fer sportu je box, tam jdou proti sobe vahove roztrideni souperi. ( tady by se kontrola mozna jeste vyplatila). U vetsiny jinych sportu jiz sportovci sve rozdilne predpoklady - vysku, vahu, rozpeti pazi,skladbu svalove hmoty ... dohani dopingem. Co jim taky zbyva,ne?

0 1
možnosti

Tohle vážně chtělo dělat prezidenta ČR? ;-D  Každý vrcholový sportovec má svůj team, své sponzory. Ti na zdraví reprezentanta z vysoka prděj. Dřív do sportovců cpali chemikálie z politických důvodů, dnes z finančních. Málokterý sportovec úmyslně poškozuje své zdraví (pochopitelně tím myslím vnitřnosti).

2 0
možnosti

Takže tvrdíte, že sportovci nic, že jim to někdo potají přisýpá do jídla?

1 0
možnosti

Už se moc těším na brekot "inteligentích" redaktorů, jak budou popisovat, že pan Jakl je nejen proti cyklistům, ale že i zakazuje sportovcům trénovat

3 1
možnosti
Foto

Velká karma. Máte 100% pravdu. Já mám klouby zhuntované z volejbalu. A to jsme ho hrál jen amatérsky jednou týdně. Ale stačilo.

A větší devastaci organizmu vrcholovým sportem jsem se vyhnul jen díky vůni ženskéh klína. Po promilované noci prostě nejde zakleknout do lodě a podávat výkon. Tak jsem se rozhodl pro výkony jiné a udělal jsem moc dobře.

1 2
možnosti
Foto

Já myslel, že Vaše klouby dostaly co proto při karate. Ani jste se vlastně nepochlubil, zda jste byl lepši v kumite, nebo v katě...:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 35,85
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik