Diskuse

Bude válka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také se mi honí tyhle myšlenky hlavou. Možná to ještě zastavíme, vládnoucí elity hájí zájmy USA na náš úkor, myslím že je morálně legitimní odstavit je od moci. Jinak nás, proti naší vůli do války zavlečou.

3 0
možnosti

Čím víc se lidé proti sobě vyhraňují, tím blíže jsou válce - stačí, aby se řeklo: "Toto je nepřítel!" - a už se tak připravuje válka. Proto jsou všechny tyto řeči a kroky a probouzení nenávisti nebezpečné. Ke spuštění nakonec stačí málo, protože startér k válce drží v rukou vždy velmi malý okruh lidí. Včera jsem pustil televizi a tam říká Karl von Schwarzenberg, že je potřeba dělat stále přísnější sankce proti Rusku. Jako by na mne dýchlo staré habsburské mocnářství. Na začátku bylo také JENOM ultimátum - požadavky - musíte, vy Srbové, udělat to a to a to, jinak bude válka. A byla.

0 0
možnosti

Osobne si myslim, ze velka valka nebude, nejsou lidi, kteri by se dali nahnat na jatka, ale i s malym poctem lidi atomova valka muze byt znicujici.

0 0
možnosti

Zajimave, jak maji cesti komunisti kteri Klause uprime nenavideli (kvuli privatizaci) najednou toho sameho Klause tak radi.

Stacilo ze zesenilnel a podporuje ruskeho diktatora. 8-o

0 3
možnosti

Co je to diktator ?

0 0
možnosti

Tak to je skutečná síla. Akorát by možná bylo dobré zprávu uvést komentářem. Ukrajinci vystřelili na východ Ukrajiny rakety se středním doletem.

1 0
možnosti

Jenom bych doplnil: "Takže bude válka. A mnozí mezi námi se na ni těší s tím, že tam do ní někoho pošleme, aby to šel za nás vyhrát..." [>-]

0 0
možnosti

J22i63r60i 74M43a68l78i10n19a

30. 7. 2014 19:35

Ta posledni svetova valka nemusela byt, kdyby svet vcas zastavil Hitlera. Ta pristi bude velice brzy, pokud se nepodari zastavit Putlera.

Jakoze nemam rad pana Zemana, zaplat panubohu ze uz neni presidentem senilni pan Klaus.

2 9
možnosti

Bude válka ? To vám prozradil kdo ? Václav II. ? :-P

4 1
možnosti

Je to velmi dobře napsaná úvaha. Ti, co si potřebují ukojit komplex méněcennosti, budou plácat na adresu autora nesmysly. Stejně jako je plácají pod články jakýmkoliv způsobem se týkající Ukrajiny a Ruska.

Autorovi poděkování a karma.

12 3
možnosti

Celá úvaha je prejavom človeka trpiaceho celoživotným komplexom menejcennosti. A oceňovať ju budú podobní ľudia ako on. Akurát, že o tom nevedia ani oni sami. ;-)

5 5
možnosti

Rv Hezká filozofická slovíčka bez konkrétního zaměření. Co by radil "filozof", když protistrana odmítá dialog a jen vznáší požadavky?

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS