Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Proč to nenechat na přírodě a neporoučet větru,dešti.Přiznávám,že tzv. letní čas z duše nenávidím.Stejně nemohu být  déle vzhůru,protože ráno vstávám do práce a vyspat se musím ať je světlo nebo ne.

13 1
možnosti
MK

No příroda vám v tomto nepomůže, protože nemá hodinky. Jen východ a západ slunce. To zapadne v Košicích dnes 17:59, v Aši 18:29 a v Paříži 19:09. Všude tam však bude stejný čas, matko přírodo. ;-)

2 2
možnosti
ZJ

Ano pane Jakle ... jen se VELMI obávám,že ,,milovníci sociálního inženýrství" ještě ZDALEKA nejsou na konci se svými nápady:-(! Co však s tím? Smát se tomu? Tepat to? Dělat mrtvého brouka? Řvát na náměstích? .... Myslím ale,že TATO sorta lidí má tak POKŘIVENÉ vidění světa,že s nimi stejně nic nehne:-/

10 0
možnosti

Autor sice argumentuje na začátku správně, ale pak tam má chybu. Poledne by nebylo už v jedenáct, ale naopak až ve třináct, tak, jak je to dnes v létě.

2 0
možnosti
MD

Svet je na pokraji valecneho kofliktu jaky tu uz dlouho nebyl a EU bude resit na popud par strejdu z Ceska letni cas. Jak priznacne pro nas,  pro EU, v okamziku, kdy nemusi existovat cas zadny.

2 9
možnosti
JC

Proč by měl být svět na okraji válečného konfliktu? Stačí na nikoho nestřílet a nikam se svými tanky nejezdit.

4 1
možnosti
Foto

Tak ono je v podstatě jedno jak si ty hodinky nastavíme, pokud si je nastavíme všichni stejně. Že není žádný důvod s nimi nějak hejbat, souhlasím. To by bylo jako by někdo chtěl přejmenovávat pátek na druhou sobotu aby měl delší víkend.

8 0
možnosti
PS

Názor zdravého rozumu, takto bychom se měli vracet k přírodě, jejím zákonitostem. Napravit odstraněním nesmyslu chyby soudruhů nejen z NDR...R^

0 0
možnosti
Foto

Tady se nedá nic namítat.R^

6 2
možnosti
AS

A68d80a29m 72S90t33a51v25a

24. 3. 2015 13:50

Jasný jako všecko, co tady ten pán napíše.

2 5
možnosti
Foto

I18v83a74n 15M95a43r78e71k

24. 3. 2015 14:39

Nezáviď, pro Boha  nezáviď tolik ! 8-o;-(Rv

0 1
možnosti
JL

Čas je otázka dohody. Pravdu má autor s tím patnáctým poledníkem, ale 100 km odsud už by měl být čas jiný. Ano, existují časová pásma, ale i ty jsou otázkou nějaké dohody a ta není neměnná.

6 0
možnosti
JC

Naprostý, úplný, bezvýhradný souhlas.

Jenom připomínám, že tzv. letní čas (ten současně užívaný) byl zaveden jako reagce na arabský prototerorismus - výrazné skokové zdražení ropy.  Dobře si na to pamatuji.

Jako první zavedlo "letní čas" ovšem Rakousko - Uhersko za I. sv. války. Po válce se to zrušilo a zavedl to zase až Rakušák Hitler za II. sv. války. Po válce se to zrušilo a zavedly to skoro všechny evropské státy při zahájení tiché války islámského světa proti nám.

6 3
možnosti
JL

Nevím, nejsem tak starej, ale pamatuju si, že u nás byl letní čas obnoven někdy v sedmdesátých letech minulého století (chodil jsem na základní školu), ale že by to bylo kvůli islámu, o tom docela pochybuju.

4 0
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,01
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik