Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Techno, a technaře nemám rád, ale když pět policistů kope do kluka, který se nebrání a leží na zemi, chce se mi zvracet. Policejní inspekce pak klidně prohlásí, že bylo vše v pořádku. Ten záběr policejních hovad, kteří se takto chovali, by měl být vysílán znovu a znovu (ale už je to prý zakázané). Jinak, pokud se jako hovada chovají technaři, kladou odpor, tak samozřejmě řezat a řezat.

2 0
možnosti
Foto

Emoce hrají svou roli vždy a kteréhokoliv jedince. Samozřejmě, že policistů z URNY by měly být zvládnuté a že prokazují chyby ve výcviku.

0 0
možnosti

50 x měřit? Ne, naopak, řezat, řezat a zase řezat a škoda každé rána, která padla vedle.

0 6
možnosti

Jakl zase kecá.

Je pravda, že Czech Tek byl ohlášen dopředu a povolen, ale jen na pozemku o ploše pár stovek metrů čtverečních, zatímco ve skutečnosti se roztáhl na plochu několikrát větší.

Je pravda, že měl pořadatele, který akci ohlásil a nechal povolit,  potom přes sociální média pozval několik stovek tisíc lidí a potom se na tu akci úplně vykašlal. Na akci  bylo všechno živelné , lidi věděli jen místo ,kde se to koná. Nikdo během akce neusměrňoval lidi na pozemek, kde akce byla povolená, nikdo nezajišťovat ostatní nutné věci , nikdo nedal záruku uklidu použitých pozemků po akci.

Divím se že Jaklovi, takovému vyhlášenému pravičákovi, jsou úplně jedno práva dotčených majitelů pozemků a že Jakl  v tom směru propaguje čistý socialismus. Vidět pozemek, na pár dní si ho půjčit, nic za to nezaplatit, zničit půlroční produkci toho pozemku, tady konkrétně seno, co na těch pozemcích majitelé produkovali a odpadky a výkaly a podobně znemožnit právoplatným majitelům jakoukoliv jinou činnost na těch pozemcích minimálně po další zbytek roku.

Jaký je rozdíl mezi těmito lidmi a komunisty v 50 letech, co se po vesnici rozhlídli a potom rozkulačili sedláka ( ukradli mu jeho majetek a jeho rodinu vyhnali)  jen proto, protože měl na té vesnici nejlepší louky a nejlépe opečovávaný dobytek.

Je vidět, že když se to Jaklovi hodí, tak je čistý pravičák a když se to hodí jinak, tak je Jakl najednou nejčistší levičák, že i naši komunisti v komunistické straně musí závidět.

3 1
možnosti
Foto

J43i55ř76í 23L83i36b59e67r

29. 7. 2015 23:22

Už tehdy jsem byl zděšen, co to policajti udělali, a to vůbec nejsem fanda techna (spíše tak King Crimson a Led Zeppelin). Bezzudná demostrace moci na relativně nevinných lidech. Kdyby tady byl právní stát, tak "padaly hlavy". Včetně ministra vnitra.

2 1
možnosti

Blbost. Zkuste si dohledat jak podobné akce rozehnala policie v Británii.:-P

0 1
možnosti

Byly to je smažky, žádní posluchači hudby

2 7
možnosti

No jistě, to by se na vaší sobotní dechnopárty stát nemohlo, že?

Ne, zdaleka nejsem mladá bláznivá koza. Jen nejsem tak zakyslá a nenechám si furt vymývat hlavu a papouškovat oficiální stanoviska médií.

0 0
možnosti

Paroubka jsem si nikdy nevážil. Vlastně mi byl odporný. Ale se zásahem PČR proti technařům souhlasím.

4 5
možnosti

Co navrhujete,aby tuc tuc gumy svým hlukem(nejenom) neobtěžovali okolí ?

Prostě někdo se chce bavit,jinej chce mít klid.Ten co chce mít klid,nikoho neomezuje,ten kdo chce dělat bordel,ten omezuje.

Takže - mlácení lidí neschvaluji a proto se pana extajemníka ptám ještě jednou - co navrhuje ?!

1 1
možnosti

Ať se baví, ale ať si to předem domluví a jak skončí, ať to po sobě uklidí.

2 0
možnosti

karma - mimochodem, proc vlastne k tomu doopravdy doslo: socdem statni moc si na nepopularnich technarich odzkousela zpusob zasahu, medialni dopad a  jeho "vysetreni" pro nas obycejne obcany.

4 2
možnosti

No, pravdou, že majitel pozemku dal souhlas. Jestli si dobře vzpomínám, tak šlo o Itala. Mám však dojem,. že pozemek koupol ze spekulativních důvodů a tak mu byla jedno, co se na něm dělo, příroda během roku vše zahojí;-D. Pak na n tento pozemek byl přístup jen přes jiné pozemky. Navíc takovéto akce silně narušují klid v lokalitě, jak pro lidi, tak pro zvěř. O devastaci flóry nemluvě. Jinak ani majitel pozemku si na něm neůže dělat co, chce, máme tady stavební zákony i jiné zákony třeba na ochranu zeleně.  Takoví "zelení" jsou pomalu schopni na mě podat trestní oznámení, když zabiju komára. A tady byl z jejich strany zcela klid. Fauna i flora mohly trpět do alelůjá. A pak autore zkusil jste někdy zvládnout sjednocený a nabuzený dav??? Já si myslím, že jinak než silou to není možné.

5 4
možnosti

"Narusuji klid pro lidi tak pro zver" ... a proto tam prijeli fizlove s tankem technikou megafony a obusky, vypnuli zvuk, neposlapali cizi ani tento pozemek a snadno a rychle vyresili. R^

3 0
možnosti
Foto

Policejní velitel v Plzni, Kniže na sebe vzal veškerou odpovědnost.

0 1
možnosti
  • Počet článků 444
  • Celková karma 36,12
  • Průměrná čtenost 4071x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik