Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On by neměl zapadnout jenom samotný CzechTek, ale ani chování po něm. Např. to, že ministr vnitra odměňoval velitele zásahu dříve, než inspekce ministra vnitra dokončila šetření. Jaký signál tím poslal zbabělé a alibistické borníkovské inspekci je jasné. Do té doby jsem bral Bublana jako chlapa, co šel do politiky něco řešit. Po té už jenom jako chlápka, co si šel na stará kolena zarobiť.

9 0
možnosti
RN

bublan je sefem socdem vyboru pro islamsiaci nasi zeme. nepodcenuj ho.!

2 0
možnosti
VV

Smim se zeptat v kterem tom malem Mnichovskem pivovar jste to sedel?

0 1
možnosti
JK

Kolikrát vlastně dostali takovou čočku fotbaloví výtržníci? A ti jsou nebezpečnější - z paměti (a po ověření v googlu) střílím jedno jméno Iveta Cichá.

1 1
možnosti
PK

P73a58v80e37l 34K32u46r64a78l

29. 7. 2015 14:15

Nedostatek osobní odpovědnosti je problém současného státu a politického systému jako takového.

Já osobně myslím že pod každým jedním státním dokumentem by měl být podepsán státní zaměsnanec a nebo volený politik který bude osobně odpovídat za veškeré následky daného dokumentu.

Někdo těm rozkaz policajtům zasáhnout na louce vydat musel.  Třeba i klidně jejich velitel na místě - ten to měl podepsat a odezvdat.  tím by se stal zcela odpovědným za všechno co se stalo. Pokud to dostal od nařízeného taky to měl mít písemně s podpisem konkrétního člověka který měl být hnán k odpovědnosti.

tunel Blanka taky někdo podepsal... A ten kdo to podepsal by měl být přímo odpovědný za všechny škody které tím vznikli. Měl by ze svého doplácet jakékoliv překročení rozpočtu, měl by platit náklady jakéhokoliv zdržení vzniklého jeho vinnou.

Co potřebujeme je především zavést absolutní odpovědnost státních zaměsnanců za veškerá rozhodnutí která přijmou. A donutit aby je ručili kompletně svým majetkem za každé rozhodnutí které přijmou.

4 0
možnosti
Foto

Veškerou odpovědnost za provedení zásahu na sebe vzal policejní ředitel v Plzni, Kníže. Co víc chcete?

A ze zákona tuto odpovědnost měl. I kdyby mu Paroubek s Bublanem do úška říkali co chtěli. Policie je naprosto nezávislá na vládě. Až mi to vadí.

1 2
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,01
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik