Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K77a25r58e75l 60M45á31d30l74e

24. 11. 2015 14:48

Letos ten studentský zájem má logiku. Tentokrát to byla naprosto spontánně z řad samotného studentstva vzniklá vlna nesouhlasu, že prezident republiky chce na jejich posvátném místě a v jejich posvátný den stát po boku arcifašisty, nácka, xenofoba (a vůbec všechny tyhle nálepky) Konvičky. Na protest studenti udělali svoji demonstraci, na které dokázali, že výročí se dá uctít důstojně, bez urážení svých názorových odpůrců. 

Pokud se někde objevily záběry s ukrajinskými vlajkami, vlajkami NATO a cedulemi vyzývajícími pana prezidenta k odstoupení, jsou to záběry zfalšované v Konvičkových propagandistických studiích. Na studentské demonstraci opravdu nebylo nic jiného, než křišťálově čirá pieta.

9 2
možnosti
MK

R^ Sliby se mají plnit. Zeman před rokem po vajíčkové ostudě slíbil, že za rok tam bude zas. Máte pravdu, že po třetí hodině tam mohli tisíce lidí projevit pietní vzpomínku.

8 0
možnosti
Foto

Mám jisté pochybnosti o tom, že jste si rok co rok 17/11 poznamenával přesný pohyb a množství občanů, kteří se na uvedeném místě vyskytovali. A to včetně povolání a pohlaví. Možná, že si to ovšem zapisujete do deníčku..... Nicméně i já vám poděkuji: za "kvalitní amnestii" a hlavně její obhajobu. Takže pane Jakle, mockrát děkuji......:-/

2 11
možnosti
AD

Copak, copak? Cítím zde, že někomu pravda nevoní.

7 0
možnosti
  • Počet článků 450
  • Celková karma 36,61
  • Průměrná čtenost 4017x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik