Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Já přeji Zeleným, a zvláště jejich novému předsedovi mladému Stropnickému, aby jejich názory byly slyšet. Aby bylo naprosto zřejmé, jak jsou tihle tydýti odtržení od reality a ať si toho všimnou voliči a obloukem se jim vyhnou.;-)

9 0
možnosti
JJ

J56i30ř72í 65J21o82n88á35š

11. 2. 2016 18:23

Pane Jakle,opět jste u mne těžce zabodoval a troufnu si říci,že nejen u mne.Mnoho lidí (nebudu jmenovat ) má inteligenci směrovanou jen jedním směrem.Já jim to nemohu vyčítat,protože oni to z vnitřku své podstaty tak cítí.Inu,třeba jinak,než já,protože nejsem z těch,co stahují kalhoty,když brod je ještě daleko.Náš svět se mění,vidíme to v televizi (snad televize zemí,které jsou postiženy neblábolí,jako ta naše ).Ale mám takový pocit,že si s námi ekologové tak trochu hrají.El Ňiňo je strašná hrůza,už napáchal děsu až moc.Je mi samozřejmě strašně líto lidí,které to postihlo.A právě těm by se mělo pomoci,lidem,kteří už nemají ani vodu,natož jídlo.Pomozme jim tam,kde jsou doma.Oni to ví,že jsou tam doma...Ti,co jdou k nám,nemají,až na vyjímky,pocit,že domov je tam,kde byli doposud.Domov je pro ně tam,kde nemusí pomáhat slabším,potřebným,dětem.Kde jim někdo dá všechno za nic.Jsou to,v našem českém žargonu,pouze vyžírkové.A musíme je mít rádi ! Tak než tuhle hrůzu,tak ať raději vše skončí,jak pro nás,tak pro ně.Spravedlnosti by bylo učiněno zadost.Nejsem věřící,ale sklonil bych hlavu před Matkou přírodou,jen ona ví,co je správně.Musím se omluvit za trochu nesouvislý projev,píši zpatra,neumím to jinak.R^[>-]:-)

4 0
možnosti
PB

..... "zachraň velrybu,- zabij Japonce" !,- maj v tej palici trochaj hokej, ale ináč jim to sluší,- jejich slova aj skutky sou čitelnější, takový vopravdický, na nic si nehrajou a nic neskrývají,- v podstatě v každým jejich vystoupení zaznívá apel násobenej ozvěnou z lesů, luk, vod a strání určenej široký veřejnosti,- ...... proboha, nevolte násV !

5 0
možnosti
DN

Jó proti apelu asi nikdo nic nemá. Horší je ale, když se dostanou reálně k moci, odstaví v Německu jaderné elektrárny, posejí zemi větrníky a pak se diví, že někdy fouká moc a někdy vůbec ;-D A tepelné elektrárny jedou na plné obrátky a bordelu z nich jde násobně více než z těch odstavených bububu atomových ;-D

Každopádně myšlenky občas dobré, ale nesmí se dostat k moci a zavádět svou vizi plošně, násilně na všechny.

0 0
možnosti
TH

Nic ve zlym,ale kolikrat byli zeleni v parlamentu a meli 101 hlasu?Ty vetsinou nesmyslne zakony schvaloval nekdo jiny.A ze maji jako neparlamentni strana nejake stanovisko....

1 0
možnosti
JZ

Haha, teda díky tomuhle blogu se vyloženě těším na to, až příště potkám zeleně smýšlejícího člověka, který mi bude tvrdit, jak stupidní je mít v ČR obavy z migrantů, když je jich tu pět a půl.

4 0
možnosti
Foto

Zelení to je extrém a ta Klausova parta to je druhý extrém. A třetí extrém máme na Hradě, což nám druhý extrém výrazně doporučoval. Ideální by bylo, kdyby se z extrémů stal exkrement a skončil tam kam patří všechny extrémy, pardon exkrementy.....:-)

1 8
možnosti
JC

Váš svět se prostě skládá ze samých extrémů.

Zkuste se zamyslet, zda to není tím, že naopak Vy sám jste extrém a tak Vám všichni ostatní připadají extrémně odlišní.

15 0
možnosti
Foto

výborně..Vás si vždy rád přečtu..s panem Klausem a Hájkem jste pro mě dlouhá léta světlem v tunelu..zelené jsem nikdy nechápal a teď je navíc ani nemám rád..úspěch Vám přeji..Vy jste moje celoživotní parta..[>-]

7 0
možnosti
Foto

...ta poslední věta, to je síla. To vám fakt nezávidím.......;-D

2 7
možnosti
  • Počet článků 445
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 4062x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik