Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Docela dost nesnášenlivosti na jednu diskuzi. Zdá se mi. Při tom si myslím, že je to docela jednoduché. Stačilo by, kdyby kuřáci přestali obhajovat škodlivost kouření např. srovnáváním s rychlou jízdou a nekuřáci se jednoduše vyhnuli restauraci kuřáků.

Mám otázku: Ti kuřáci, kteří si hájí smrdutý prostor uvnitř kuřáckých restaurací např. tím, že horší je kouřit na ulici, protože tam projít musím na rozdíl od návštěvy kuřáckého pohostinství, si nikdy na veřejnosti nezapálili?

1 0
možnosti
RJ

R31a64d95e60k 67J88a31r72o52š

31. 5. 2016 12:24

To jsou teda výrazy - smrdutý... Tabák voní, zejména ten doutníkový nebo dýmkový.

4 0
možnosti
JK

J41a41n 60K81l97e55m15e94n25t

31. 5. 2016 11:06

Z blogu mám radost!))) Za nějaký čas u pivečka pěkně bez cigaretky, povedený rádče!!

2 0
možnosti
LM

Diskriminace nekuřáků je důsledná ještě v jednom aspektu, o kterém jsem dosud nečetla, ale vždycky ho bolestně (hlavně má bolavá záda) vnímala: všimli jste si, že v kuřáckých částech jsou polstrované židle a lavice (a celkové ladění více šantánové), zatímco v nekuřáckých bývají obyčejné dřevěné? ;-D

0 0
možnosti
JN

Tomu už říkám posedlost. :-)

4 0
možnosti
LM

Před pár lety jsme byli s kamarády na pivku v restauraci, která má oddělené kuřácké a nekuřácké místnosti a velmi jasně označené. Byli jsme v kuřácké, přišla paní s malým dítětem na večeři, sedla si vedle našeho stolu (ačkoliv vzdálenější byly volné) a začala na nás ječet, že hulíme když je tam ona s dítětem. Odvětil jsem jí, že pokud ji kouření vadí může jít do nekuřácké části, že se zde kouřit může a osm lidí nebude dělat co chce jeden, navíc když je to tam povolené. Paní začala ječet ještě víc, že jsme hulváti, jí kouření vadí, máme brát ohled na dítě a ona si bude sedět kde chce a ať se přizpůsobíme my. Prostě typický militantní nekuřák, který nebere ohledy na nic a nikoho a celý svět bude fungovat tak, jak si představuje ona. Šlo ji o zdraví její nebo dítěte? Ne, to by prostě odešla do nekuřácké části. Ale radši tam zůstala a celou večeři neustále nadávala. Ještě si stěžovala obsluze, že tam kouříme a když jí řekli v podstatě to samé co my, tak prohlásila restauraci za příšerný pajzl a šla asi prudit někoho jiného. Toto jsou prostě lidi, kteří si myslí, že všichni budou skákat tak, jak chtějí oni a jediná práva mají taková, jaká stanoví oni.

21 0
možnosti
LM

Možná je to jen přednesem, ale je to hrozně špatně vymyšlená historka :-D

(Ne že by takoví lidé nebyli, takže se to vlastně klidně mohlo stát, že. :-))

1 0
možnosti
JH

pravdu díte...regulace, omezování, zákazy ve jménu "nových lepších zákonů" jsou produkovány v socialistické (nejen) Evropě v čím dál větším měřítku a naše vláda v ničem nezaostává...osobní svoboda trpí, soukromé právo trpí...stáváme se tak čím dál ovladatelnějšími ze strany státu, no a to je to co přesně ten stát chce...ovladatelné tupé stádo bez vlastního názoruRv

9 1
možnosti
JT

Vy jste ten, který ve své závislosti není schopen nic pochopit a zaměňuje pojmy s dojmy.

1 8
možnosti
JT

Radko Kubičko: "Zastánci kouření v hospodách nejsou bojovníky za svobodu, ale agenty otroctví." To si ale ti slaboši, závisláci jistě nepřipustí.

2 10
možnosti
KK

Jitko Tomková, jste zřejmě zákazový fanatik, ale to si jistě nepřipustíte.

Nekouřím 30 let, alkohol piju jen občas, jsem zastánce svobody provozovatele hospody určit jestli bude kuřácká. :-/

8 0
možnosti
JT

Je tady někdo, kdo si myslí, že kouření není zdraví škodlivé i pro okolí huliče ?

1 8
možnosti
JN

To víte, že je. A proto myslím, že na to jdou zcela opačně než by měli. Zákaz kouření v hospodě nemá s péčí o zdraví nekuřáků nic společného. Rozumnější by bylo zakázat kouření mimo hospodu.

Ať si hulejí uvnitř, ať se tam třeba vyudí, ale venku ani čouda. A vy mezi ně do hospody nemusíte.

11 0
možnosti
LP

Naprostý souhlas s p.Jaklem,názory typu Boček,Tomková a jim podobné je zbytečné naprosto brát vážně,tito lidé jenom potřebují,aby za ně o všem rozhodoval někdo jiný,to jsme tu měli před rokem 89,že...

5 0
možnosti
JT

Já nepotřebuju aby za mne někdo rozhodoval ale stejně jako vy byste asi taky nechtěl aby vás ve městě někdo zabil, když pojede stovkou a je proto třeba zákon, já navíc nechci aby mně někdo zabíjel svým smradlavým kouřem. Hulte si doma závisláci. Nebo že by pán byl anarchista ?

0 9
možnosti
DB

citát.....Plošné zakazování všech hospod a restaurací, kde je majitelem povoleno kouřit, se prozatím odkládá na neurčito. Sláva.

Zdroj:http://jakl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=524774

Je-li někdo majitelem domu nebo bytu, stejně mu NĚKDO zakazuje mít tam radioaktivní látky, drogy, a spousty jiných věcí. Naopak mu NĚKDO přikazuje, jak má s budovou zacházet, a je-li to budova hodně stará, přikazují i památkáři, a tak dále.

Jak vidíte, celý ten humbuk kolem MAJITELE a co on povolí a nepovolí je jen manipulativní nesmysl z hlavy někoho, kdo chce lidi pomýlit. A to naprosto úmyslně nebo jen z naprosté nevědomosti a neschopnosti myslet.

Vyberte si co je vhodnější a co je lepší či horší.

I majiteli auta NĚKDO nařizuje i to, jak má sedět uvnitř dítě, že má být i majitel a i spolucestující uvázáni bezpečnostním pásem....a nikdo se neptá, jestli to majitel povolil nebo ne.....a kdy musí jít na STK

Jde totiž o zdraví a bezpečnost.....

Ale že tato poměrně jednoduchá srovnání ...a je jich tisíce dalších, kdy majiteli někdo něco nařizuje, a majitel musí poslechnout..viz ČOIKA, HYGIENA a STK, .....AUTORA TOHOTO ČLÁNKU A TOHOTO DRUHU MYŠLENÍ NENAPADLA.....je více než zarážející

0 1
možnosti
JN

Trochu bych oponoval.

na STK musíte s KAŽDÝM vozidlem. Zákaz kouření se netýká každé budovy.

A už vůbec nikoho na STK nazajímá, jestli v autě kouříte.

2 0
možnosti
JL

J63á80n 37L63o86s40k94o94t

31. 5. 2016 9:00

Novodobé slovné súboje na internete ;-D:

1. Fajčiar - Nefajčiar

2. Windows - Linux

3. PC - Xbox

4. Nvidia - Radeon

0 0
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,01
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik