Diskuse

Je suis Vácha a Koubek!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A23l35e39š 53P24r96a48g44e94r

9. 10. 2016 20:43

kultura, stará škola, alibi, poctivost, jde o fotbal, snad jen, jak bychom (my muži) nazvali pomezního, když by to pokazil jako ona? je to demokratické, urážlivé, ale svým způsobem krásné... odpudivé a hloupé je, do toho plést politiku, jde totiž o fotbal.

0 0
možnosti

I73v81o 54H37e33b32e21l10k11a

5. 10. 2016 10:48

Autor se právě přihlásil k tomu, že je obyčejný buran, pro kterého jsou ženy zajímavé jen když mu uvaří, případně před ním leží s nohama v praku. Nepochopil, že mohou stejně dobře a někdy i líp dělat práce, které byly před sto lety vyhrazeny pouze mužům. Tomu se říká vývoj. A s vývojem souvisí i respekt. Každý může udělat chybu. Dělají rozhodčí muži, dělají je trenéři a dělají je hráči.

Kdyby ten rozhodčí byl černoch a udělal tu stejnou chybu. Tihle dva by vypustili něco o tom, že je negr a opice a měl by táhnout zpátky do pralesa v Africe. Bylo by to pro vás také Je suis....?

A jen tak off topic. Hráči a trenéři jsou ti poslední, kteří si mohou dovolit kritizovat, že rozhodčí udělal chybu. Schválně si zkuste prohlédnout jeden zápas a počítejte momenty, kdy se hráči snaží ovlivnit rozhodnutí rozhodčího ve svůj prospěch. Všechny ty okamžiky, kdy se hlásí jako malí školáci, když jde míč do zámezí, když spadnou a nikdo se jich nedotkne, když se dvě minuty před koncem nechávají dlouze ošetřovat a pak běhají jako srnky, všechny ty diskuze, kdy se seběhnou na rozhodčího jako vosy. Tím vším a určitě bychom našli i další příklady se snaží hráči získat nefér výhodu a zmást rozhodčího.

A po zápase si budou ještě stěžovat, že se tohle soupeři povedlo lépe nebo že rozhodčí prostě po takové masáži udělal chybu.

A to je věc, kterou bychom měli primárně řešit.

3 7
možnosti

Autor neřešil to co vy .

0 0
možnosti

R^ Nesouhlasím s mnohými z diskuse, že si autor hladí ego nebo přihřívá polívčičku. Nebyl to on, kdo nafoukl banalitu, kdo vyrobil mediálního zpravodajského obra. Dle mého, jeho kritická slova se vůbec netýkají sportu. A navíc, pobavil svou vtipnou poznámkou o (ne)trestu při případném společném sprchování.;-)

Jiná otázka je: kdyby tam byl chlap, tak ho třeba pošlou k lopatě a nic tak moc by se nerozmazávalo, ale byla tam žena! Nemám nic proti ženám ve fotbale, ale stále mluvíme o rovnoprávnosti; pak tedy do důsledků.

Z lidského hlediska, když takové rozhodnutí ovlivní přímo výsledek, je emoce u poškozených hráčů pochopitelná; kdyby Sparta vyhrála, asi by komentář nebyl tak tvrdý.

Z žádným výrokem k výkonů rozhodčího ze strany hráčů nelze souhlasit; je to proti pravidlům, ale dělat aféru proto, že kritizovaná je žena, je nevhodná pozitivní diskriminace.

5 1
možnosti

Kolektivní sporty mají v pravidlech mimo jiné, trest za urážku rozhodčího. Navíc mají zakázáno po zápase hodnotit výkon rozhodčích. Bylo to od nich neprofesionální jednání. V případě Koubka se ta frustrace dá pochopit. V případě zraněného manekýna Váchy, ale ne. Ten u toho bezprostředně nebyl. Kdyby si naši rozhodčí nenechali srát na hlavu, tak většina hráčů je na sociálních dávkách než by se naučili na hřišti chovat.

0 0
možnosti

Líp bych to nenapsal

4 1
možnosti

J43a51n 92S11o98u47č41e80k

5. 10. 2016 9:57

Ano, souhlas. Tzv. politická, ale i genderová korektnost je jednou z největších zhoub naší doby a dokonale nás zbavuje svobody slova. Kupodivu ani komunisté nic takového nevymysleli, a že ti si na svobodu slova moc nehráli.

5 2
možnosti

Já nevím, považuji se za politicky nekorektního, ale posílat ženskou k plotně by mě nenapadlo. Přišlo by mi to podobné, jako kdybych řekl, vezmi si burku, nechci, aby na Tebe každý na ulici civěl.

S čím bych souhlasil je, že bych z celé situace nedělal drama a ty dva nepranýřoval. Ale kauzu jsem moc nesledoval a tak netuším, jestli k nějakému pranýřování vůbec došlo.

1 0
možnosti

Dovolím si poopravit: pokud budou tito "hříšníci" i po tréninku s děvčaty ve sprše, tak to naopak může být velmi tvrdé...

(opravdu jsem si to nemohl odpustit)

0 0
možnosti

I90v28o 48M23i77l13d45a

5. 10. 2016 8:18

karma, co víc dodat ...

4 2
možnosti