Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

Pan Ladislav může udělat průzkum osobně jak si zaměstnanci marketů "velice rádi" berou směny o víkendech (za obrovské příplatky) namísto času se svými rodinami. Podobné to bude se zákazem kouření. V hospodě jsou přece jen ti co kouří velice rádi včetně obsluhy nebo dětí. Těm co to vadí ať si doma namažou housku a otevřou lahváče. Naštěstí tato pseudoliberální demagogie zdá se býti minulost.

1 8
možnosti
JK

No, vzhledem k tomu, jaký je o tyto směny zájem, ani není třeba průzkum dělat. Za dvojnásobek platu je zájemců dost.

2 0
možnosti
KS

Někteří jdou o svátku rádi, někteří méně. Tak je to koneckonců u spousty dalších aspektů, které patří k práci v maloobchodě (velmi brzké ranní směny, komunikace se zákazníky, shon,...), ale prostě to k tomu patří a s tím do toho zaměstnání ti lidé jdou.

Řekl bych, že si mnoho lidí v souvislosti s předmětnou regulací neuvědomuje jednu věc. Žádné volno navíc těm zaměstnancům nevzniká. Měsíční fond pracovní doby zaměstnance se neřídí otevírací dobou, a touto regulací se tedy nijak nesnižuje.

0 0
možnosti
JK

Pokud neděláte v turnuse, máte právo za práci ve svátek na placené volno. Anebo si ho nevyberete a pak zas máte více peněz.

0 0
možnosti
KS

To mě doplňujete, nebo mi něco rozporujete?

0 0
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 36,00
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik