Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

A jaký by přijetí kvót a jejich naplnění mělo mít smysl?

Že jsme v EU všichni přátelé a přátelé jsou navzájem solidární a je na ně spolehnutí?

Pokud se můj přítel rozhodne skočit z Nuselského mostu a téměř určitě spáchat sebevraždu, prokáži svoji solidaritu a spolehlivost příteli nejlépe tím, že skočím také?

Myslím si, že přítel takový nesmysl po mně žádat nikdy nebude a pokud ano, měl bych zvážit, zda si své přátele vybírám správně...

24 0
možnosti
AS

Nojo, ale on nechce spáchat obyčejnou sebevraždu, on tím chce zachránit svět, a vy mu to zkazíte;-)

0 0
možnosti
JH

J80a21n 57H61l74e20d46í64k

12. 6. 2017 16:24

Přijde už brzy den, kdy Francie--Německo a další budou už tak zoufale přeplněny, že ve školách budou ubytovny a že celý národní důchod půjde na výstavbu mešit a působivých minaretů, že v úřadech, policii a armádě budou mít naprostou většinu černí mohamedáni a německy se bude špitat v domovech seniorů, pokud ty změny vůbec někdo přežije.---- Pak se z TV ráno dozvíme, že Ústí nad Labem, Ostravsko prosáklo a zaplnilo cca 2,8 milionu vetřelců, kteří vraždí, kradou a znásilňují a že není síly, která by je zastavila. Vojsko jsme zrušili a klukům nabídli počítač.hry a marihuanu,-- jenom poneseme důsledky své idiocie.

21 0
možnosti
FL

S těmi uprchlíky z Německa , Švédska je to dnes vtip, ale řekl bych že i k tomu bude docházet. Nejednou jsem slyšel, jak si u nás západní turisté libují, jak je u nás bezpečno.

38 0
možnosti

Já jsem proti. Tato naše malá zemička musí patřit jenom nám, Čechům a Slovákům. Žádné multikulti vetřelce nepotřebujeme.

2 1
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,26
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik