Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

98% klimatologů je přesvědčeno, že průmyslová lidská činnost má vliv na globální oteplování, a že to je do budoucna hodně nebezpečné.Jeden odborník na pivo a jeden ekonom mají názor opačný.A mnozí lidé jim přizvukují.Když si mistr Klaus nechal dělat operaci kyčelního kloubu u lékaře ortopeda, divím se že si vybral lékaře.Měl přece možnost zajít za kolegou ekonomem, či hajzlbábou, jejich rADA BY byla jistě věrohodnější....

0 0
možnosti
Foto

Estebakovi se to líbí, tak je to pravda!

1 3
možnosti
Foto

To je vtipné. A jak to souvisí?

0 0
možnosti
Foto

A potom jsou tady zločinci, kteří udělují milosti jiným zločincům, kteří zas posílají miliony na prilepsenou...

1 3
možnosti
Foto

Skutečně? A Vy je umíte poznat?

0 0
možnosti
Foto

Mě, po znovuotevření diskuze nejvíc těší, že propagandistickým hláškám paní Jary Rankové (my Češi přechylujeme) zde pšenka moc nekvete.

2 3
možnosti

Nevím, kde na to autor přišel. Sám a radil to Klausovi nebo jen tak zbožňuje Klause, že tomu sám uvěřil? Pravda bude ještě horší, jsou stejní. Vědci se mýlí a jen oni vše přesně vědí, to je neskutečné.

2 5
možnosti

Je to politický blábol autora napsaný na podporu myšlenek jeho Velkého Guru ("žádné oteplování není"). Kdyby někdy zažil smog v Pekingu a musel se v něm týden pohybovat tak by mluvil jinak.

5 6
možnosti

Souhlas. Další snůška hloupostí a polopravd...Autor je tím už tak nějak načichlý. :-/

2 1
možnosti

Ano, jsou to samé koncentrované a rozptýlené zájmy, hrozná klika lidí, považte, snad ještě mocnějších, než kdy mohl být pan Václav Klaus (óóó třikrát mu sláva). Jaká opovážlivost. Je za tím jistě zvrácená chamtivost wallstreetu či podobných hamižníků. Že prostě někdo chce jen snížit emise, a regulovat a omezovat bezbřehý konzum a zjevné ničení prostředí, to v žádném případě nepadá v úvahu. To je zcela vyloučená alternativa. Jsou za tím koncentrované zájmy hamižníků.

1 4
možnosti

M87i86l53a10n 20R74a17d28e64k

28. 6. 2017 21:45

nezastaví, to je moc tučné přeplněné koryto, toho se politici jen tak nevzdají. Ale aspoň ušetří pár dolarů daňovým poplatníkům v Americe

6 0
možnosti

I kdyby platily vsechny vymysly kolem vlivu CO2 na teplotu zemekoule, stale mi schazi nazor tresticich klimatologu na nuklearni elektrarny. Oni si asi mysli, ze na obrazcich, ktere vidi se valii z chladicich vezi Temelina kour prosyceny timto jedovatym plynem.

6 0
možnosti

Chcete tím říci, že CO2 nemá vliv na prokazatelně se zvyšující teplotu Země?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS