Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice tohoto pána vůbec nemusím, ale s touhle kritikou se splést nemohl, tady si svou polívčičku přihřívá na správném plamínku.

1 1
možnosti

Důvod proč k nám tak urputně chtějí nacpat své nechtěnce je trochu jiný:

Vezměme si takového obyčejného Francouze.Ten nás považuje za zaostalé východoevropany, někde od hranic s Ruskem. Východoevropany, kteří berou prostřednictvím eurodotací značné peníze francouzského daňového poplatníka. To je první věc, co obyčejného Francouze štve. Druhá věc, co ho štve, je samozřejmě příval imigrantů do jeho milované vlasti.

Co asi udělá francouzský politik? Slíbí svému voliči, že imigranty nacpe těm zaostalým východoevropanům, ať si ty peníze trochu zasloužejí. Dvě mouchy jednou ranou. Jak prosté milý Watsone.

Mimochodem na tomto se dobře ilustruje, proč EU nemůže v této formě dlouho fungovat. Protože zájmy Francouze a Čecha jsou a budou diametrálně odlišné a Lisabonská smlouva proto bude vždycky jedněm výrazně ubližovat. A my asi tušíme kterým častěji...

7 1
možnosti

Souhlas. Francii lze zařadit taky mezi tzv. "spojence", kteří nás v min. století třikrát hodili přes palubu, aby jejich firmy zaplnili světový trh místo našich. Počtvrté (roky 1938, 1968 a 1990) se od nich (Východ i Západ) napálit nenecháme...

0 0
možnosti

I77v87o 59B10o22u73š36e

13. 7. 2017 19:56

Tak už konečně vystupte. Ale na koho pak budete svádět drahé máslo a "šizené" potraviny fakt nevím.;-D

1 5
možnosti

I84v42a96n 41M54i22n67á67ř

13. 7. 2017 17:30

Brusel, - a námi kdysi tak obdivovaný "Západ" - se stává se svou nepochopitelnou proislámskou orientací ... skutečnou hrozbou evropské budoucnosti !!

12 1
možnosti
Foto

J29a57n 13H86i59n42k

13. 7. 2017 14:19

Dobrá myšlenka, tento motiv mě nenapadl, ale smysl to dává. Akorát jsem si musel najít význam slova "oktrojovaný", jestli to není překlep.

0 0
možnosti

V roce 2003 jsme vylepovali letáček s velkým "NE", nejsme připraveni pro vstup do EU. Naivní voliči ale byli jiného názoru. Podlehli totiž mámení "ceničům" zubů, kteří k nám před referendem jezdili a slibovali hory doly. Za 14 let máme svoje zkušenosti, díky za ně.

13 1
možnosti

J48a65n 75J62e59n34i32c

12. 7. 2017 14:46

Před vstupem jsem už měl docela dost západní Evropy projeté a když jsem slyšel o byrokracii v EU, tak jsem byl proti. Jenže v té době si lidé mysleli, že to bude super. Škoda, dnes už bude odchod skoro nemožný, protože všichni závisláci na EU trvalé straší a nepřipouštějí ani diskuzi, o kritice nemluvě...

6 0
možnosti
Foto

L23e22o73n 22T70o85m10e41v

11. 7. 2017 19:12

S panem Jaklem jsem snad nikdy nesouhlasil... tak teď je to poprvé

1 1
možnosti

Ani když kritizoval tzv. "letní čas", nesmysl přikazovaný našimi vládami od roku 1979?

Byli jsme před EU, budeme i po ní! Zdravého rozumu je nám třeba...R^

9 0
možnosti
Foto

Byl jsem jako předseda ROZUMNÝCH až donedávna spíše zastáncem setrvání v EU. V roce 2010 jsme ve volbách (Suverenita, jejíž součástí Strana zdravého rozumu byla), tvrdě vystupovali proti Lisabonské smlouvě, podporovali v tomto prezidenta, a byli jsme smutní z toho, že byl nakonec hysterickou "veřejností" to jsou stále ti samí donucen ji pod hrozbou podepsat. Vymohl si ovšem podmínku, že při vstupu Chorvatska do EU se ratifikuje něco (já už si nepamatuji, co). Ovšem při vstupu Chorvatska do EU, už se na to EU ignorantsky vykašlala. Takový je přístup EU k našemu státu. Myslel jsem si, že EU je reformovatelná, že třeba někde vyhraje rozumný program. Ale na vzoru Francie je vidět, že prostě média a jejich loutkovodiči nenechají NIKDY zvítězit rozumná řešení. Proto, ač jako člověk Evropu milující a v různých zemích mající přátele přehodnocuji názor. Z EU je třeba vystoupit. Migrační krize je smrtelně nebezpečná pro naši zem. Zatím je to pouze můj osobní názor a ne názor strany.

38 3
možnosti

A co by se stalo den po vystoupení ČR z EU? Můžete to, prosím, popsat?

Co se týče migrantské krize, kolik těch migrantů tu je???

0 14
možnosti

pane Husák, Heřmánek, Kulhavý a další. Kde píšete dnes? Měl jsem zde našlápnuto a zrovna vyhodili Konvičku. Ne že bych s ním rád jel na dovolenou, ale myslel jsem, že na slušně vyslovený názor má každý právo. Tady asi ne. Tak jsem to vzdal dřív než jsem začal.

12 1
možnosti

Když vidím třeba vás a některé z EU exponátů, nenalézám co do kompetencí řídit cokoli víc než dětský kočárek (prázdný) rozdílu.

Sami zní hezky, ale že to budeme dělat líp, to nikdo nezaručí.

0 0
možnosti
Foto

Na nic, co v životě děláte nebo budete dělat, nemáte předem záruku, že je to dobře, nebo že to dobře dopadne. Na rozdíl od vedení EU máme na příkladu tzv. států staré Evropy, jasný důkaz, že takto ne. Co chcete ještě více?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS