Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pití piva i vína bylo vždy nedílnou součástí komunikace mezi lidmi. Ať už v hospodě, ve sklepě nebo jinde. Ty opičky, které probíhají na degustacích vína a v posledních letech i piva jsou více než legrační. Pijme pivo i víno pro radost a ne proto, aby z toho pití byla nějaká snobská událost, kde se většina účastníků tváří chytře a stejně tomu prd rozumí.

4 1
možnosti

Jenže ty "opičky" mnohdy přispívají k poznání jiných chutí - a tím pádem k větší komunikaci (někdy jen svého druhu:-)). My, ačkoli jsme se rádi chlubili, kterak vaříme nejlepší pivo, jsme se krutě mýlili. Pivo opravdu není jen ta jedna sorta, která byla donedávna známá u nás. A na druhou stranu i díky degustacím v zahraničí se pozvolna ví, že dejme tomu vlašský ryzlink dokáže dát výborná vína.

0 0
možnosti

Pivo mám rád, ale jen klasické a osvědčené české značky bez různých (ovocných:-/) příchutí. Nebaví mě ani degustace piva, protože ochutnat jenom pár hltů nemá smysl a vypít několik půllitrů různých piv, to je tak akorát na pokakání. Kdykoliv jsem na dovolené někde v cizině, vždycky se těším domů na poctivé české pivo.

0 0
možnosti
Foto

Znovu se, Milane, potvrzuje, že s každým lze, až na výjimky, nalézt společnou řeč. Moji slovenští kamarádi pijí v Ječné čerešňové a jiné divné piva.

0 0
možnosti
Foto

Velká karma. Pivo je velmi výživné a léčivé a kdyby neobsahovalo alkohol, tak by bylo tou nejlepší a také nejlevnější potravou pro kojence. Samozřejmě, kromě mateřského mléka.

4 1
možnosti

Nestává se to často, ale tentokrát souhlas. Ještě doplním, že pivo je vynikající iontový nápoj a jeho užívání v rozumné míře prospívá zdraví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 34,47
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik