Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No, to to zavonělo.... Když vaří "pivo" například Staropramen, je všude kolem hromada smradu. Teprve když vaří skutečný pivovar, voní to...

0 0
možnosti
Foto

Zajímám se o domácí pivovarnictví a mám i po různých cestičkách velice blízko do litovelského pivovaru, který vaří piva která pravidelně sbírají nejvyšší ocenění. No prostě, pivo mám rád i když ho zrovna nepiji. Proto si rád přečtu každé povídání o jeho výrobě. A za to autorovi děkuji. Snad jen to hledání chybičky v názvosloví mi připadá takové trošičku malicherné, proto tuto část blogu pomíjím. Karma za počin! Dej bůh štěstí!

0 0
možnosti
Foto

v celku souhlasím, jen bych dodat, že tam kde se používá technoligie CKT to jest už ve velkých pivovarech skoro všude, tak pivo při neleží jako ve spilce, ale stojí, takže vzato do písmene, nejedná se o ležáky, ale stojáky. Oproti klasice to má ale výhodu, že se lépe odstřelují unavené kvasinky.

0 0
možnosti
Foto

Při použití úvodní logiky navrhuji zásadně změnit jazyk český, protože např. myšlenka je abstraktní meziprodukt, který se stane využitelným až vyslovením, popř. mluvením a mělo by se tedy říkat/psát vyslovenka, resp. mluvenka, v případě muže pak mluvka. Pokud by myšlenka spatřila světlo světa napsáním, pak navrhuji psavenka nebo psavka, u muže pak opět psavec.

Obávám se však o osud národa, protože dojde k historickému převratu a možná až k mezinárodní izolaci při přistoupení na takovéto změny, protože byť by byly konstruovány na logické vyslovence či psavence, stane se celá společnost zcela nečitelná a nesrozumitelná pro své okolí, což je v praxi potvrzeno v individuálních případech.

1 0
možnosti
ZH

Bacha však na genderfašofeministky, které by vás za takové úpravy uklobaly...

0 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 36,12
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik