Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Toť otázka - podpořit přítele, nebo stranu, která mě drží v poněkud poddimenzované pozici ;-D A ještě se chci zeptat - budeme teď lidi kastovat podle politické příslušnosti? Senátor Czernin nedávno řekl, že voliči Zemana jsou třetí cenová skupina, v diskuzích čtu cosi o lidské spodině konkretizované do členů jistých politických stran , prostě, nestačím se divit... Upozor|ňuju, že přesně takhle ty totality začínaly.

11 0
možnosti
Foto

Poddimenzovaná pozice...?Tak ted se junior muže konečně odvázat a šéfovat celému vesmíru....;-)

2 8
možnosti
Foto

J92a87n 63H40o84r58n27í56k

19. 3. 2019 21:37

No, dobře. A kde jste teď vy?

0 1
možnosti
TT

Fajn si přečíst jak to bylo s ODS prima. Vy jste snad i přesvědčen, že Lajos Bács a Radjiv Sinha byli jediní oddaní sponzoři ODS.

4 1
možnosti
Foto

Mám obavy, že Fialovo vedení ODS nemá s tradiční politikou ODS nic společného.

Sice zmizeli nejhorší kmotři, ale to si myslím, že není zásluha Petra Fialy, ale toho, že ODS už druhé volební období není ve vládě a navíc jsou vyšachovaní z vedení Prahy a dalších velkých měst.

Ale, nevím, zda Fialovův volební program Antibabiš, rusofobie a boj za zájmy církví, je vůbec nějakým volebním programem.

Za mne karma R^

33 3
možnosti
Foto

Své ideály zrazoval především sám V. Klaus ml., protože byl ve straně, se kterou neměl vůbec nic společného. Pokud někdo nesouhlasí, může mi jmenovat co měli společného?

7 10
možnosti
DR

Zasloužená karma a zároveň i gratulace k ní. R^

16 7
možnosti
JC

ANTIKARMA!! Strašné, jak hluboko může za ta léta člověk klesnout. Od celkem sympatického (viz dokument "Kde jsi byl, když hřmělo?" až k této PARODII !!!

16 23
možnosti
DR

Boží ODS mlýny také melou pomalu ale jistě, takže v klidu.

9 2
možnosti
JO

Pane Jakle, když jste zakládali ODS, tak to byla proevropská a prozápadní strana (díky tomu byla ve své době velioce úspěšná), která přivedla tuto zemi do NATO. Asi jste své názory změnil, když jste kandidoval za SPD , která je proti EU a proti NATO. Takže o konsistenci vašich názorů lze s úspěchem pochybovat.

31 16
možnosti

P93e14t32r 96Č86e88j67k62a

19. 3. 2019 14:20

Uvědomujete si ale, že EU v době našeho vstupu a EU dnes jsou velmi odlišné organizace? Takže být pro vstup do TEHDEJŠÍ EU a nesouhlasit s DNEŠNÍ EU vůbec není v rozporu....

38 8
možnosti
JP

Dle mých zkušeností z kolektivního sportu je třeba mít také kolektivního ducha a dostatečnou míru loajality, kázně a zodpovědnosti. Jinak dobrého výsledku nelze dosáhnout. Klaus mladší toto vše postrádá, hraje jen na své triko, navíc je to spíš populista a exibionista a svými názory je bližší SPD a komunistům. Já bych ho ze "svého" týmu vyhodil daleko dříve.

15 5
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 36,13
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik