Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žijeme ve zvláštní době, kdy se východoevropskému času říká čas letní a středoevropskému zimní, kdy se svazkem muže a ženy mají údajně nazývat svazky muže a muže či ženy a ženy či se Evropou nazývá politický projekt, který zahrnuje jenom část Evropy... Jak chápal Orwell, myslíme ve slovech, zničme význam slov a pojmů a ztratíme schopnost přemýšlet.

Karma jasnáR^

3 0
možnosti
MS

R^ Je zajímavé jak se v diskuzi řeší kraviny s ranním vstáváním v letních měsících, jako by neexistovaly žaluzie a závěsy v oknech.

4 0
možnosti
Foto

R^ tím spíše, že díky světelnému smogu je ve městech (ale už i na vesnicích) světlo i v noci, a to místy dokonce takové, že zmatení kosi zpívají už v jednu po půlnoci

2 0
možnosti
ND

Ano, je to jak u blbejch, já jsem tzv. zimnimu času říkala čas jako v přírodě, nic navíc nemá cenu říkat, vše řečeno v článku, se kterým souhlasím.

5 0
možnosti
Foto

Tak dlouhý článek, a o ničem.:-/

1 15
možnosti
MS

Pro mne je tedy o něčem - a docela podstatném.

9 0
možnosti
VF

Bude to zajímavé, když některý evropský stát zavede letní čas a sousední stát zimní. Už se o tom diskutovalo i na "nejvyšších" postech Evropy.;-D

0 0
možnosti
MN

Naprostý souhlas. Někteří lidi prostě nemají vnitřní hodiny, respektive je necítí, jinak by nikdy nemohli souhlasit s letním časem.

6 0
možnosti
PB

P42e85t20r 65B85u53r27i86a49n

29. 3. 2019 15:04

Karma, souhlas.

4 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Existuje pouze středoevropský čas který funguje odjakživa a pak výmysl těch zlých komunistů o které se tu téměř všichni otírají s názvem letní čas. Nic víc nic míň.

6 1
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 34,74
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik