Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J11i76ř17í 59O23p26á96l12k30a 5211280318627

Ta variace s ginem a ledem nevypadá nejhůře.. asi zkusím.

0/0
3.5.2019 18:26

J79a89n 48R87á96ž 1839943324580

Pivem může být nazván jen kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek.

Takže nápoj namíchaný z piva a dalších ingrediencí není už pivo.

PS. Osobně nemám nic proti "pivním koktejlům",ale nikdy netvrdím, že nápoj vzniklý když se do 0,5l tmavého piva (stout) přidá panák irské whisky, 20ml limetkové šťávy a ponoří větvička máty, což je můj oblíbený "pivní koktejl" , je pivo.

+1/0
3.5.2019 16:12

V47o86k72o36u28n 50V12l85a83d63i11m92i63r 8282258519238

Vydavate se za pivniho odbornika pane Jakle, ale o Radler jste jeste nic neslysel?

0/0
3.5.2019 15:26

M58a37r38t39i83n 86K58a91v70k85a 4746221912692

Kdysi jsem ve Winnipegu měl pivo ředěné citronovou šťávou a nebylo to špatné. V Longhorns pak podávali americký Budvar s rajčatovým džusem, což se dá pochopit, ale také to nebylo špatné. A u nás v Hrachovci mívají občas speciály z Beskydského pivovaru jako Švestkovou dvanáctku, což je bomba, ke grilované krkovičce vynikající.

0/0
3.5.2019 15:17

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz