Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

T31o97m50á81š 71T40a52t36í13č86e45k 5900962640908

Je to tak. Indická světlá přinesla poctivé obohacení. R^

0/0
doporučit
22.7.2019 0:49

D33u57š70a87n 36M19a27t55o30u86š42e49k 7953810650515

Zajímavý článek,dlužno dodat že mě IPA,Stouty a nic takového co smrdí citrusem a svrchním kvašením nechutn...

0/0
doporučit
19.7.2019 12:48
Foto

J71i35ř58i56n96a 66P67o98l43á72k41o92v93á 2891141381745

Dobrý den, pěkně zpracovaná historie IPy. Dodávám, že zastudena lze chmelit i spodně kvašená piva. A co se týká doby studeného chmelení v ležáckém tanku, doba 2 dny je velmi krátká, bylo by to mrhání chmelem. Moje zkušenost je minimálně týden, optimálně 2 týdny. Další způsob jak do piva dostat více chmelového aroma je přídavek koncentrátu chmelových silic přímo za filtrací nebo před plněním do sudů. Na trhu je spousta nových odrůd chmelů, které konzumentům nabízejí nové zážitky. Tak vám přeji hodně nevšedních pivních zážitků a všem poctivým pivovarníkům, ať dá bůh štěstí.;-)

+3/0
doporučit
19.7.2019 9:19

A96d40a86m 85M35a56l11ý 4740767632491

Lepší pivovarnický expert než politický analytik.

+2/0
doporučit
19.7.2019 8:50

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz