Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Je to tak. Indická světlá přinesla poctivé obohacení. R^

0 0
možnosti
DM

Zajímavý článek,dlužno dodat že mě IPA,Stouty a nic takového co smrdí citrusem a svrchním kvašením nechutn...

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pěkně zpracovaná historie IPy. Dodávám, že zastudena lze chmelit i spodně kvašená piva. A co se týká doby studeného chmelení v ležáckém tanku, doba 2 dny je velmi krátká, bylo by to mrhání chmelem. Moje zkušenost je minimálně týden, optimálně 2 týdny. Další způsob jak do piva dostat více chmelového aroma je přídavek koncentrátu chmelových silic přímo za filtrací nebo před plněním do sudů. Na trhu je spousta nových odrůd chmelů, které konzumentům nabízejí nové zážitky. Tak vám přeji hodně nevšedních pivních zážitků a všem poctivým pivovarníkům, ať dá bůh štěstí.;-)

3 0
možnosti
AM

A44d48a91m 65M14a63l89ý

19. 7. 2019 8:50

Lepší pivovarnický expert než politický analytik.

2 0
možnosti
  • Počet článků 442
  • Celková karma 36,00
  • Průměrná čtenost 4089x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik