Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J98o67s69e68f 22B28á32r13t94a

13. 3. 2020 15:33

O koronaviru v Itálii se v televizi informuje ale v Číně je to protičínská agitka. S ČT by nebyl vůbec žádný problém, kdyby všichni komentátoři byli na úrovní Daniela Stacha, toho je radost poslouchat.

0 1
možnosti
MV

Vzdy, i kdyz s Vami v 80% Vasich nazoru nesouhlasim, jsem si myslel, ze mate na vic, nez na to se chovat jako Ovcacek. Spletl jsem se.

1 1
možnosti
PB

...... ;-D;-D,- netřeba komentuR^!!!

8 0
možnosti
PC

Pokud si pan Jakl přečte některé příspěvky, musí se za břicho popadat, kolik lidí jeho článek vůbec nepochopilo...;-D

10 0
možnosti
LL

Ono pochopit nesmysl dost dobře nejde.

0 6
možnosti
JF

Pan Jakl zjevně pravidelně snídává, minimálně od doby jeho hahaha článečku o potřebě zákazu smrdících cyklistů, ftipnou kaši! :-P

2 5
možnosti
PC

Perfektní, to nemá chybu!

Karma R^;-)

5 1
možnosti
LL

Pane Jakle, co má proboha koronavirus společného s liberální demokracií? Že to přišlo z Číny je neodiskutovatelné. Máme jim za to snad poděkovat? Když jsou vám tak milý jeďte tam s Milošem a nikdo mimo možná vašich blízkých, vás tu nebude postrádat. Sbohem.

0 5
možnosti
Foto

Nebylo by lepší, kdyby se do Číny vrátil pan autor? :-P

4 6
možnosti
Foto

Tak pokud jste si nevšiml,tak hlavní problém Číny je,že zdejší komunistická totalita se problém nejdřív snažila zatajit a vše se provalilo,až se to pořádně rozjelo a od soudruhů cestujících po světě se dostal virus až za hranice.To Vám pochopitelně nevadí, je opravdu zajímavé jak mají zdejší "národovci" snahu obhajovat kdejakou totalitu jen proto,že je tam "pořádek"....

7 10
možnosti
PC

Pochopil jste článek, pane Polický? Upřesněte, kde v něm autor obhajuje totalitu!

3 0
možnosti
JL

Ten pocit prázdna, který jste zmínil, nemá pravděpodobně kořeny Číně. Kdyby tady byla Čína, to byste psal docela jiné texty.

8 1
možnosti
VB

Doufám, že p. prezident Zeman je dostatečně zásoben respirátory (a taky ventilátorem), pokud tam skutečně chce jet, být p. Hamáčkem, řekla bych na tuto cestu ne. Sympatická redaktorka ČT nezmizela, bohužel začala vystupovat bez respirátoru, což považuji za riskantní.

2 1
možnosti
  • Počet článků 445
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 4062x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik