Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P45e90t54r 13T45o53m36e13k

27. 11. 2020 16:57

Ani slovo o čínských vrazích. Pro tebe typické Ládíčku. Styď se.

2 1
možnosti
Foto

V podstatě máte podle mého názoru pravdu. Jak již možná víte, tak mne privátní média moc nezajímají i když v kontextu vašeho textu hrají podstatnou roli. Ale dokážete si představit co by se asi stalo, kdyby nějaký řekněme „archaicky smýšlející“ redaktor ČT začal třídit a ignorovat veškeré zdroje, které paniku a chaos šíří? Já osobně bych třeba přemýšlel o tom, zda občas i neignorovat tiskovky našich vládních činitelů i jejich „odborníků“. V podstatě by bylo nezbytně nutné zřídit odbornou redakci, která by vše posuzovala z hlediska reálného světa a překládala vše do řeči, které běžný občan rozumí, aniž by byla urážena jeho schopnost logicky myslet. Třeba jako ta dnešní „tiskovka“ pana Blatného. Myslím, že nepotřebuje komentáře.

1 0
možnosti
AN

A45l56e33š 40N83o70v11á34k

27. 11. 2020 16:01

podobně tristní situace je v informacích kolem amerických presidentských voleb...

aby se divák čt dozvěděl, co se v USA skutečně děje, musí pozorně sledovat několik televizních stanic nebo internetových serverů v USA a z mozaiky názorově rozdílných interpretací si vytvořit vlastní pohled na realitu.

Proto taky včera Jefim Fištejn uvedl redaktorku ČT do rozpaků, když se snažil popisovat situaci objektivně...

10 1
možnosti
Foto

Není možná! Včera jsem na ČRo+ na vlastní uši slyšel, že Trump prohrál 40 soudů a nemá důkazy. Říkali to v rádiu tak to musí být pravda!

1 0
možnosti
VF

Dobrý den. Nepřesností, hysterie, chaosu a paniky je v existenci lidské smečky na zdejší planetě stále tisíce a tisíce a nemusí být u toho šíření nákazy nebezpečného viru. Od pradávného dávna se chování určitého počtu psychopatických, exaltovaných a jinak deviovaných lidí podobá jako vejce vejci v dobách současných, stejně jako v dobách morových, při řádění chiliastických exhibicionistů. Jen prostě s přispěním elektronického šrotu je všechno takzvaně víc vidět a víc slyšet. Souhlasím s tím, že media tomu všemu dávají korunu, ale byznys je byznys že?

5 0
možnosti
OZ

Klausův pejsánek....

4 10
možnosti
ZJ

Napsal vykleštěný bratr býka

4 2
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,37
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik