Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

tady je odpoved na Vas posledni odstavec. konecne vysla studie o ucinnosti cds na covid. takze to co moc dobre v teto zemi vi a preventivne uziva vice nez 100 000 lidi uz nebude dale zesmesnovano. https://andreaskalcker.com/en/coronavirus/estudio-clinico-con-dioxido-de-cloro.html?fbclid=IwAR0cbn8QMHBh7xT7Exvc2uKPay_OeefglW4HUp6G3_VO8NxBASQEuuRYjKI

0 0
možnosti
JJ

Současní politici, úředníci státní správy, někteří "lékaři", obchodníci a farmakoncerny jednají obdobně jako američtí kolonisté, kteří vědomě mezi indiány roznášeli smrtelné nemoci, např. rozdáváním infikovaných dek.

V minulosti se během epidemií pokoušeli všemi dostupnými prostředky nemocné léčit. Nynější vůdci národů ODMÍTAJÍ LÉČIT nemocné. Viz tanečky které mají zdiskreditovat užití levných, dostupných generik, která mají prokazatelné výsledky-např. léky na bázi ivermectinu. Argumentují zcela absurdně, např. tím, že ivermectin je nejvíc používán jako antiparazitikum. Neuvědomují si, že spousta léků byla vyvinuta pro jiné účely a působí proti mnoha nemocem. Např. viagra měla být lékem na slabé srdce, varfarin byl vyvinut jako jed na krysy, aspartam jako neurotoxická látka,..

Jednání "našich vůdců" je popsáno v několika §§ tr.z.

1 0
možnosti
Foto

KarmaR^ a moc důležitá věta v textu "Zaprvé se snažili nemocné v mezích svých možností léčit". Proč proboha nejsou každému nakaženému hned v počátku nemoci dostupná desítky let známá a prověřená léčiva typu Isoprinosine a Ivermectin, když mohou působit jako antivirotika a aspoň u některých lidí snižovat množení viru, a tím snížit počet případů, které vedou k hospitalizaci, trvalým následkům nebo dokonce smrti.

Čím dál tím víc se mi zdá, že si nás jako hostitele nepěstuje jen coronavirus, ale i farmaceutické firmy a politici, kteří jim jdou na ruku.

2 0
možnosti
JF

Epidemie ... těch už tu bylo od moru po nestovice, přes kolchoz až po transformaci ... a co teprve nikým nevolené aktivistické neziskovky!!! prosazující od ekologie až po tradiční hodnoty jako je pracovitost, svoboda a nežití na dluh natož ten spotrebitelky jako třeba Home Kredit. ;-DA co teprve když přijde opravdová tsunami jako je treba pracovitý a svobodný lichvar či nedej bože rovnei lapka. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Přichází éra epidemie blbosti. Jistý institut to řídí! ;-D

1 3
možnosti
Foto

A ti tři mínusáři mu pomáhají! ;-D

0 0
možnosti
KT

Svět se nemusí obracet naruby.

Stačí pořádně vykouřit Instut Václava Klause jalovcem, jak se to dělalo při morových epidemiích...

2 3
možnosti
MJ

Tak vidíte, já myslela, že bílou šalvějí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik